Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Kerem Bursin'i Yalnız Bırakamadı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin’i Yalnız Bırakamadı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Oyuncu Kerem Bursin’i başrolünü üstlendiği ‘Yaşayamayanlar’ dizisinin galasında bir an olsun yalnız bırakmadı. Detaylar Haberimizde..

Serenay Sarıkaya, Yeni Rolü İle Şaşırtacak!

Serenay Sarıkaya, Sevgilisi Kerem Bursin’i Biran Olsun Yalnız Bırakmadı!

Yaşamayanlar’da, bugüne kadar televizyonda canlandırdığı karakterlerden çok farklı olarak ‘Vampir Dmitry’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin, alışılagelmişin ötesinde bir role hayat verecek. Bu arada Uzun süredir ekranlardan uzak kalan en son internet dizisi Fİ’nin başrolünü oynayan Ünlü Oyuncu Seranay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bursin’i yeni dizisinin galasında yine yalnız bırakmadı. Serenay Sarıkaya, galada çekildiği fotoğrafı da kendine ait sosyal medya hesabından takipçileri için paylaştı.

Kerem Bursin Kimdir ?

“Seni Çok Özledik”

.Ekranların önemli reklam ve dizi projelerinde yer alan Serenay Sarıkaya, uzun süredir sosyal medya paylaşımı yapmıyordu. Sarkaya’nın takipçileri, gala paylaşıma büyük ilgi göstererek, beğeni ve yorum yağmuruna tuttular. Hatta Seranay Sarıkaya’nın bir takipçisi, “Uzun zamandır seni ekranlarda göremiyoruz. Seni çok özledik. Umarım yeni projelerinde tekrardan ekranlarda seni izleriz” yorumunu yaptı.

Serenay Sarıkaya Kimdir ?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler