Ana SayfaÜnlülerBarbaros Şansal'a Kıbrıslılar Hesap Sordular!

İlgili Postlar

Barbaros Şansal’a Kıbrıslılar Hesap Sordular!

Ünlü Moda tasarımcısı Barbaros Şansal’a, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gittiği bir restoranda, Milliyetçi Demokrasi Partisi Genel Başkanı Buray Büsküvütçü tepki gösterdi. Detaylar Haberimizde..

Barbaros Şansal Hapis Cezasına Çarptırıldı

Barbaros Şansal’a Kıbrıslılar Hesap Sordular!

Ünlü Moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gittiği restoranda, Milliyetçi Demokrasi Partisi Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ile karşılaştı. Buray Büsküvütçü’nün “Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC’de ne işin var?” dediği Barbaros Şansal, kılını bile kıpırdatmadan izledi.

Barbaros Baysal KKTC’den Sınır Dışı Edilmişti!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları sebebiyle, geçtiğimiz yıl, KKTC’den sınır dışı edilip, Türkiye’ye gönderilen ve hakkında yargı süreci başlatılan Ünlü moda tasarımcısı Barbaros Şansal hakkındaki ‘sınır dışı’ kararı yeni hükümet tarafından rafa kaldırılmıştı. KKTC’de bulunan Barbaros Şansal, gittiği bir restoranda MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ve parti üyeleriyle karşı karşıya geldi. Buray Büsküvütçü, Barbaros Şansal’a “Güneye gidip, bize ‘İşgalci’ diyorsun, bize sövüyorsun; utanmadan buraya geliyorsun. Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC’de ne işin var?” dedi. Barbaros Şansal ise Buray Büsküvütçü’yü dinleyerek, beklenen tepkiyi gostermeyerk sakince oturmasına devam etti. İşte bu anlar, restorandaki bir  müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla video kaydı yapıldı.

Barbaros Şansal Kimdir ?

6 ay 20 gün hapis cezasına Çarptırılmıştı..

‘Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılama’ suçundan 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Barbaros Şansal’ın cezası onanmıştı. Barbaros Şansal, bu konuda çok kişi tarafından ağır bir şekilde eleştirilmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler