Ana SayfaÜnlülerBarbaros Şansal Hapis Cezasına Çarptırıldı

İlgili Postlar

Barbaros Şansal Hapis Cezasına Çarptırıldı

Türkiye’nin başarılı modacısı Barbaros Şansal, özellikle geçtiğimiz yılbaşında Kıbrıs’ta eğlendikten sonra Türkiye’ye ve Türk halkına söylediği sözler nedeniyle bir anda Türkiye’nin gündeminde yer aldı.

Özellikle ağır hakaretler içeren sözleri nedeniyle yoğun bir şekilde tepki çeken Barbaros Şansal’ın bu sözleri onu hakim karşısına çıkardı. Yılbaşında paylaştığı sözleri nedeniyle özellikle Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılama suçu ile karşı karşıya kalan Barbaros Şansal, mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme Kararını Erteledi

Özellikle mahkemenin bu konuda net bir şekilde karar vermesi dikkat çekerken, 6 ay 20 günlük hapis cezasının ertelendiği duyuruldu. Adli kontrol kararının kaldırılmasına ve cezanın ertelenmesine karar veren mahkeme, böylece Barboros Şansal’ın demir parmaklıklar arkasına girmesini de önlemiş oldu. Mahkemede savunma veren Barbaros Şansal, özellikle söz konusu videonun kendisine ait olduğunu doğruladı ve bu konudaki tüm iddiaları kabul etti. Fakat videodaki sözlerin aşağılamak maskatı taşımadığını söyleyerek savunma yapan Barbaros Şansal, özellikle videodaki sözlerin yaşanan olaylara tepki göstermek ve bazı konularda dikkat çekmek için olduğunu söyledi.

Gündeme gelen bu olaylar nedeniyle oldukça zorlu bir süreç içerisine girdiğini ve çalışma hayatının olumsuz bir şekilde etkilendiğini söyleyen Barbaros Şansal, mahkemeden yurt dışına çıkış yasağının kaldırılmasını ve söz konusu suçlamalardan beraat etmesini istedi. Özellikle Barboros Şansal’ın avukatları tarafından verilen savunmanın da etkili olmasıyla birlikte Barbaros Şansal, yaşadığı bu olayı ceza almadan atlattı.

Barbaros Şansal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler