Ana SayfaÜnlülerBu Camiada Boşanmamış Bir Arzum Var

İlgili Postlar

Bu Camiada Boşanmamış Bir Arzum Var

Özellikle bir dönemin en çok beğenilen ve konuşulan mankenlerinden olan Didem Taslan geçtiğimiz günlerde magazin objektiflere takıldı. Özellikle evlilik konusunda uzun zamandan beri beklenti yaratan model, hayatını birleştirecek uygun bir isim ile tanışmadığını söyledi. Evlilik konusunda kendisine sorulan soruları samimi bir şekilde yanıtlayarak dikkat çeken Didem Taslan, kendi anne ve babasının boşanmış bir çift olmasından dolayı bu durumun kendisini çok etkilediğini ve evlilik dünyasında da oldukça seçici olmak zorunda olduğunu söyledi.

Boşanmayan Bir Arzum Onan Var

Özellikle sanat camiasında evlilik ve ilişkilerin oldukça zorlu olduğunu söyleyerek dikkat çeken Didem Taslan, Arzum Onan’a da vurgu yaptı. Sanat camiasında örnek çiftlerin çok az olduğunu söyleyen Didem Taslan, 21 yıllık evliliği olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftini örnek gösterdi. Özellikle “Bu camiada boşanmamış bir Arzum var” diyerek bu konuda iddialı bir açıklama yapan Didem Taslan, Arzum Onan’ın ilişkisinin çok iyi olduğunu söyledi.

Didem Taslan, magazinciler ile yaptığı bu görüşme sırasında Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin de el ele alışverişe çıkmış olması oldukça ilginç bir tesadüf olarak kayıtlara geçti. Didem Taslan yaptığı açıklamalar ile birlikte özellikle uzun zamandan beri hakkında merak edilen sorulara da yanıt vermiş oldu. Evlilik noktasında ciddi çekinceleri olduğu görülen Didem Taslan’ın özellikle seçici olmasının hayatını birleştirmesi noktasında onu oldukça zorluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler