Ana SayfaÜnlülerArda Kural’in Geri Dönüşü Korkunç Oldu!

İlgili Postlar

Arda Kural’in Geri Dönüşü Korkunç Oldu!

Ekranlarda ve beyaz perdede uzun  süredir görünmeyen ünlü oyuncu Arda Kural, çok zorlu bir hayat sınavı atlattıktan sonra sinema dünyasına yeniden geri döndü. Arda Kural çekimlerine geçen yıldan beri devam edilen “Nefrin El Turab” adlı korku filmi ile oyunculuk hayatına tekrar adım attı.

Alışılmış rollerinden çok farklı olarak Arda Kural, korku içerikli bir filmin baş rolünde oynadı. “Nefrin El Turab” filmi, 2 Haziran 2017 ‘de vizyona girecek. İzleyicileri, Leonardo Dicaprio edasıyla büyüleyen ünlü oyuncu Arda Kural, bu kez gerilim dolu yeni filmiyle de korkutacak. Kırıkkale-Delice’de çekilen ve tamamlanan film, yine aynı yörede yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanarak kurgulanmış. Arda Kural ise kardeşine büyü yaptıran kötü karakteri canlandıracak.

Nasıl Geri Döndü?

Arda Kural, 2010 yılında gösterime giren “Kubilay” adlı sinema filmi sonrası sanat hayatına veda ettiğini söylemişti. Yetenekli aktör bu film sonrası; film şirketiyle maddi sorunlar yaşamış, başka film teklifleri alamamış ve şöhretinin kendisini ruhsal olarak fazla yıpratmış olması sonucu psikolojik travma geçirerek sırra kadem basmıştı.

Arda Kural; tedavi sürecinde ve yaşantısındaki diğer dramatik durumlarla basında isminden sıkça söz ettirmişti ve sevenlerini hayli üzmüştü. İlaç tedavisi halen süren genç aktör; hayranlarının büyük ısrarı ve desteğinin, hayata yeniden tutunması ve tekrar sinemaya dönmesinde büyük katkısı olduğunu dile getirdi.

Yeni Planları Neler?

Sağlık durumu artık iyiye giden yetenekli oyuncu Arda Kural, yeni film teklifleri de almaya başladı. Kendisine yeni imaj oluşturmak için saç ektirdi ve spora başlayarak kilo verdi. Artık sade bir hayat yaşayacağı yönünde açıklama yapan Arda Kural; inzivaya çekildiği dönemlerde birkaç film senaryosu da kaleme aldığını söyledi. Filmlerinin yönetmenliğini de kendisi üstlenerek beyaz perdeye aktaracağı yönünde güzel ve farklı projeleriyle hayatına devam edeceğini açıkladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler