Ana SayfaÜnlülerSurvivor’da Bu Akşam Neler Olacak?

İlgili Postlar

Survivor’da Bu Akşam Neler Olacak?

Survivor’da geçtiğimiz hafta özellikle gergin anların yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Eleme sonucunda Furkan Kızılay’ın adaya veda etmesi, özellikle ünlüler takımı içerisinde gruplaşmalara neden oldu. Ekranlara gelen yeni bölümlerde yine benzer sahneler görülürken, özellikle Furkan Kızılay’ın ardından ünlüler takımının oldukça sıkıntılı bir süreç yaşayacağı görüldü.

Bugüne kadar geçen süreç içerisinde ünlüler takımı özellikle grup olma yolunda büyük izlenimler sağlasa da gelinen son noktada ünlüler takımının ciddi sorunlar ile karşı karşıya olduğu görüldü. Her ne kadar iyi bir süreç geçirilmiş olsa da Furkan’ın elenmesi aynı zamanda ünlüler takımı için bir kırılma noktası olacak.

Bu Akşam Neler Olacak?

Bu akşam ekranlara gelecek Survivor yeni bölümünde de yine bu olayın etkilerinin devam edeceği görülüyor. Özellikle bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için paylaşılan fragmanda yeni bir dokunulmazlık oyununun oynanacağı gösterildi. Paylaşılan fragmanda özellikle ünlüler takımının yeni bölüm için daha heyecanlı ve hırslı olduğu görülürken, bu akşam ekranlara getirilecek olan Survivor yine kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununun ardından yarın akşam bir kez daha dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bu oyunların sonucunda yarın adadan ayrılan yeni isim belli olacak. Bu açıdan uzun zamandan beri merak edilen sorunun yanıtı da yine yarın akşam bulunmuş olacak. TV8’de saat 20.00 itibarıyla yayınlanmaya başlayacak olan Survivor yeni bölümü, günün en çok izlenen programlar arasında yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler