Ana SayfaÜnlülerBüşra Develi Sevişme Sahnelerinde Utandı Mı?

İlgili Postlar

Büşra Develi Sevişme Sahnelerinde Utandı Mı?

Fi dizisinin en önemli oyuncularından birisi olarak görülen Büşra Develi, dizideki sevişme sahneleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Özellikle dizide yer alan oyuncunun iddialı sahnelerinin görülmesinin ardından Türkiye’nin gündeminde yer alan isimlerden bir tanesi olan Büşra Develi, yaşadığı duyguları anlattı.

Sahneleri Çekerken Sorun Yaşadı Mı?

23 yaşındaki oyuncunun çekimler sırasında utanıp utanmadığı ya da neler hissettiği oldukça merak edilirken bu konularda Büşra Develi tarafından yapılan açıklamalar akıllardaki soru işaretlerini giderdi. Büşra Develi yaptığı açıklamalarda özellikle dizideki sahnelerin hayatın içinde olduğunu fakat Türkiye’de özellikle bu durumun çok farklı algılandığını söyledi.

İlgili sahnelerde dizi setinin çok kalabalık olması nedeniyle biraz utandığını, terlediğini ve sıkıldığını söyleyen Büşra Develi, buna rağmen bu tip sahnelerde yer almaktan dolayı hiçbir zaman sorun duymadığını ve çekinmediğini belirtti. Sevişmelerin, kavganın, gürültünün çiftler arasındaki sorunların hayatın içinde olduğunu ve herkesin her gün bu sorunları yaşadığını söyleyen Büşra Develi, dizide olduğu zaman bu olayların farklı bir şekilde yorumlanabildiğini söyledi.

Sevgilisiyle Görülmüştü

Büşra Develi özellikle geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte görüntülendikten sonra kendisine yine bu konuda sorular yöneltmişti. Sorulara her zaman açık yüreklilikle cevap veren Büşra Develi, yaptığı yeni açıklamalarda da yine benzer bir tutum sergiledi. Duygularını, düşüncelerini aktarmakta herhangi bir sorun yaşamayan Fi dizisinin güzel oyuncusu, özellikle yeni proje sonrasında farklı dizilerde de yer alacağını şimdiden gösterdi.

Büşra Develi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler