Ana SayfaDünyaMetin Hara'nın Andrina Lima'ya Son Hatırası..

İlgili Postlar

Metin Hara’nın Andrina Lima’ya Son Hatırası..

Metin Hara’nın, Andrina Lima’ya son hatırası görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz ayrılama kararı alan çift bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmamışlardı.

Aşkları Olay Yarattı

2018 senesinin başlarında başlayan Metin Hara, Andriana Lima aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift hakkında ortaya birçok iddia atıldı. Çoğu kişi gerçekten birlikte olduklarına inanmayarak bunun bir reklam kampanyası olduğunu düşünmüştü. Ancak bu iddialara karşılığı, çift yan yana boy göstererek ve sosyal medya üzerinden aşklarını itiraf ederek yaptı. Çift Losangelas, İstanbul arası bir aşk yaşayarak boş kaldıkları tüm vakti birbirlerinin yanına geçerek değerlendirdiler. İlişkileri öyle bir noktaya ulaştı ki, ünlü modelin yakında evlenmek için Türkiye’ye taşınacakları dedikoduları çıkmaya başlamıştı.

Adriana Lima İle Metin Hara İlişkisi Gerçekten Bitti Mi?

İlk Adım Andriana Lima’dan Gelmiş

Çiftin nasıl tanıştıklarını anlatması herkesi şok etmişti. Seminerleri için sık sık yurt dışına çıkan Hara’yı meğerse Andriana Lima tanımak istemiş. Kişisel gelişim yolculuğunda insan psikoloji hakkında farklı fikirleri olan Hara’yı merak edip tanımak isteyen Andriana Lima, Hara’ya menajeri sayesinde ulaşmış. Tanıştıktan sonra birbirinden çok etkilenen ikili kısa zaman sonra bir ilişkiye başlamış. Birlikte oldukları dönemde çiftin hikayesine inanmayan da, ayrıldıklarını iddia eden de epey fazlaydı. Metin Hara ise “İddialar yalan biz mutluyuz, lütfen bizi rahatsız etmeyin.” açıklamasında bulunmuştu. Arından çift uzun bir süre sessizliğe büründü.

Metin Hara Kimdir?

Metin Hara’nın Andrina Lima’ya Son Hatırası..

Dünyaca ünlü model Andirana Lima ve Metin Hara aşkı, 2018 senesinin sonlarına doğru noktalanmıştı. Ayrılıkları hakkında hiçbir basın açıklamasında bulunmayan çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından çıkarmıştı.  İlişkileri sırasında Lima, Hara sayesinde tam bir Türk kahvesi bağımlısı olduğunu dile getirmişti. Geçtiğimiz gün Andirana Lima’nın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Türk kültürüne her zaman bir ilgi duyan dünyaca ünlü modele Metin Hara’dan tek kalanın Türk kahvesi içme alışkanlığı olduğu ve hatıranın da hayatında her zaman yeri olduğu anlaşıldı.

Andirana Lima Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler