Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 39. Yeni Fragmanı Geldi! Sanem Can Aşkı Doruklarda!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 39. Yeni Fragmanı Geldi! Sanem Can Aşkı Doruklarda!

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 39. yeni bölümü ile 27 nisan cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Leyla ile Emre’nin yıldırım nikahı ile evlenmesi Menkıbe ve Hüma’yı hastanelik etmişti. Sanem ile Can kına alışverişinde fikir ayrılığına düşüyor ve sürekli tartışıyorlar. Balayı konusunda bir türlü hem fikir olamayan çift yeni bölümde neler yaşayacak. Erkenci Kuş 39. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Sanem Can aşkı doruklarda.

 Cumartesi Dizileri 2019

Sanem Can Aşkı Doruklarda!

Erkenci Kuş 39. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisinin yeni fragmanında; Kutlama gecesiyle herkes mutlu oluyor. Leyla ile Emre için mutlu son oluyor. Sanem ile Can aşkı zirvelere taşınıyor.

İşte Erkenci Kiş 39. bölüm 2. fragmanı.

ERKENCİ KUŞ 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem ile Can bir an evvel evlenmek için büyük çaba gösterirken, Hüma ve Menkıbe pek oralı olmuyor. Hüma, düğünün aceleye gelmemesini istiyor. Menkıbe ise düğünün olması konusunda kararlı tavırlar sergiliyor. Hüma hanım zaman kazanmak için düğün hazırlıklarının 1 yıl süreceğini söylüyor. Sanem’in amcası da destek olamıyor. Sanem ile Can’ın annelerine karşı verdikleri düğün savaşından sonra kendilerini birden nikah salonunda buluyorlar.

Hüma, Ceycey’den Leyla ile Emre’nin evlendiğini öğreniyor. Hemen Menkıbe’yi arıyor ve onu almaya geleceğini söylüyor. Menkıbe ve Hüma telaşla nikah salonuna gidiyor. Can ile Sanem kardeşlerinin yanında bulunuyor. Hüma ile Menkıbe büyük bir telaşla nikah salonuna geliyor. Sanem’le Can annelerini oturturken, o sırada Leyla ile Emre, evlendik diyerek içeri giriyorlar. Emre ve Leyla’nın evlenmesini duyan anneler hastanelik oluyorlar. Menkıbe hastanede gözlerini açtığında, yaşadıklarının rüya düşünürken, Hüma onu uyandırıyor.

Ayhan, Emre ile Leyla’nın evlendiklerini öğreniyor ve çıldırıyor. Eve döndüklerinde de durum değişmiyor. Hüma, bu evliliği bir türlü kabullenemiyor ama bir taraftan da Can’dan Sanem’i nasıl ayıracağını düşünüyor. Leyla ile Emre, Menkıbe’nin isteklerini yerine getirebilmek için kardeşlerinden yardım istiyor. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenmek zorunda kalıyorlar. Sanem ili Can fikir ayrılıkları yaşıyor hatta Can Sanem’e evlenmek istemiyorsa söylemesini istiyor.

Erkenci Kuş Dizisi’nden Sevenlerine Müjde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler