Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Edis'den Şaşırtan İtiraflar!

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Edis’den Şaşırtan İtiraflar!

Ünlü Şarkıcı Edis’den aşırtan itiraflar geldi. Geçtiğimiz günlerde “EYS” programına katılan başarılı şarkısı Edis, kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Klibi Olay Olmuştu

Edis geçtiğimiz gün Eser Yenerler’in sunduğu “EYS” programına katıldı ve kendisi hakkında yöneltilen soruları tek tek yanıtladı. O sorulardan biri ise klibiyle ilgiliydi. Edis’in “Banane” isimli şarkısına çektiği klibin muz temalı olması çok dikkat çekmiş ve klip eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Müzik severler tarafından şarkıyla bağdaştırılamayan klip hakkında Edis’in dikkat çekmeye çalıştığı yorumları yapılmıştı. Edis klibinde muz teması olmasının nedenin, klibin senaryosunun bir Muz Cumhuriyeti üzerine yazıldığını ve “Banane” kelimesinin birçok dilde “Muz” anlamına geldiğini açıkladı.

Şarkıcı Edis, Ünlü Oyuncuyla Aşk’mı Yaşıyor?

En Büyük Hayalini Anlattı

Başarılı şarkıcı Edis, en büyük hayalini yaşadığını anlattı. Geçtiğimiz sene çok fazla tv projesi aldığını ancak reddettiğini açıklayan Edis, bu sene geçen seneki kadar proje gitmediğini söyledi ve “Ben sahnede olmayı, dans etmeyi, şarkı söylemeyi seviyorum. Bu benim en büyük hayalimden birisiydi zaten.” açıklamasında bulunarak şuan yaptığı işten memnun olduğunu anlattı.

Ünlü Şarkıcı Edis’den Şaşırtan İtiraflar!

Ünlü şarkıcı Edis, sahte hesap kullanıyor musun sorunu evet olarak yanıtladı. Çok fazla kişiyi takip ettiği için bazen bu yoğunluktan sıkıldığını ve başka hesapla Instagramda gezindiğini söyledi. Arından yurt dışı projelerinden bahsetti. Edis çok yakın zamanda farklı diller de şarkı yapacaklarını, bu konu hakkında yurt dışı firmalarından albüm teklifi aldığını açıkladı.

Edis Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler