Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Edis, Ünlü Oyuncuyla Aşk'mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Şarkıcı Edis, Ünlü Oyuncuyla Aşk’mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz yaz aylarında Oyuncu Burak Deniz ile beraberliğini bitiren Oyuncu Büşra Develi’nin, ünlü popçu Edis ile birlikte olduğu iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Edis, Giydiği Pantolonla Alay Konusu Oldu!

Şarkıcı Edis, Ünlü Oyuncu Büşra Develi İle Aşk’mı Yaşıyor?

Türkiye’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden birisi olan oyuncu Büşra Develi, oyuncu Burak Deniz ile olan ilişkisini bitirmişti. Ayrılık sonrasında iki isimden de herhangi bir açıklama gelmezken zaman zaman objektiflere yansıyan Büşra Develi soruları yanıtsız bırakmıştı. Ünlü Oyuncu Büşra Develi’nin çevresinden gelen bilgilerde ayrılık sonrasında zorlu bir döneme girdiği öne sürülürken magazin gündemine yeni aşk haberleri bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Büşra Develi’nin, başarılı popçu Edis ile aşk yaşadığı öne sürülüyor.

Edis Görgülü kimdir?

edis ile ilgili görsel sonucu

Edis, Büşra’nın Fotoğraflarına Yorumda Yapıyor..

Hit Şarkılarıyla müzik gündeminden düşmeyen genç kızların sevgilisi yakışıklı popçu Edis ile aşk yaşamaya başladıkları iddia edilen güzel oyuncu Büşra Develi geçtiğimiz günlerde birlikte partiye gittikleri ve partide samimi görüntüler sergiledikleri konuşuldu. Şarkıcı Edis’in, kendi Instagram hesabından başarılı oyuncu Büşra Develi’nin paylaşımlarına yorum yaptığı da görenlerin dikkatlerden kaçmadı. Ünlü İkilinin bu hareketleri haklarında çıkan aşk dedikodularını desteklemiş oldu.

Büşra Develi kimdir?

Büşra Develi ile ilgili görsel sonucu

Burak Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler