Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay, Sevgilisine Evlenme mi Teklif Etti?

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay, Sevgilisine Evlenme mi Teklif Etti?

Eski manken Demet Şener ile evliliklerinden iki çocukları olan ve uzun bir ayrılma süreci geçirerek ayrılan İbrahim Kutluay, evliliklerinin bitmesinin sebebi gösterilen Edwina Spanza’ya yüzük aldığı konuşuluyor. Merak konusu pırlanta alyansı ile görülen sosyetik yogacı Edwina Sponza’ya, evlenme mi teklif etti?

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay sevgilisine evlenme mi teklif etti?

Eski manken Demet Şener ile evliliklerinden iki çocukları olan ve uzun bir ayrılma süreci geçirerek ayrılan İbrahim Kutluay, evliliklerinin bitmesinin sebebi gösterilen Edwina Sponza’ya yüzük aldığı konuşuluyor. Merak konusu pırlanta alyansı ile görülen sosyetik yogacı Edwina Sponza’ya, evlenme mi teklif etti?

Eski manken Demet Şener ve başarılı basketbolcu İbrahim Kutluay büyük bir aşk yaşayarak, dillere destan bir düğün ile evlenmişti. çift magazin camiası tarafından örnek bir çift olarak gösteriliyordu. Ünlü çift, 13 yıllık evli kaldılar ve bu birlikteliklerinden dünya güzeli iki  çocukları oldu. Demet Şener, evliliğinin bitme sebebi olarak, İbrahim Kutluay’ın kendisini ve sosyetik yogacı güzel Edwina Sponza ile aldatması olarak göstermişti.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler