Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü Sosyal Medyayı Salladı!

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü geçtiğimiz gün tatile çıktı. Yapmış olduğu fotoğraf paylaşımıyla Hazar Ergüçlü sosyal medyayı salladı.

İlişkisiyle Çok Konuşuldu

Başarılı ve genç oyuncu Hazar Ergüçlü geçtiğimiz sene, ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşamaya başlamış ve ikili büyük tepki çekmişti. Aralarındaki yaş farkından dolayı eleştirilen ikilinin zamanla kameralara verdikleri mutluluk pozları hayranlarının bu konudaki tepkilerini azaltmasını sağladı. İkili ilişkilerini uzun zamandır mutlu bir şekilde sürdürmekte.

Onur Ünlü Kimdir?

Muhafızda Ki Performansı Övgü Topladı

Netflix projesi olan “Hakan: Muhafız” dizisinde “Zeynep” karakterini canlandıran güzel oyuncu göstermiş olduğu performansla hayranlarının beğenisini kazandı. İlk sezonunda adından çok söz ettiren “Hakan: Muhafız” dizisinin yeni bölümleri dün yayınlandı. Çekimlerde oldukça yorulan Hazar Ergüçlü, yeni sezonun yayınlanmasıyla birlikte biraz kafa dinlemek için tatil sezonuna erkenden start verdi.

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları İle Yürek Hoplattı!

Hazar Ergüçlü Sosyal Medyayı Salladı!

Bu sezon yorulan ve üzerinden yorgunluğunu atmak için arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile birlikte tatile çıkan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya da mayolu bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım güne sosyal medya da damgasını vuran paylaşım oldu. Fiziğiyle dikkat çeken oyuncu bazı hayranları tarafından tepki çekti.

Hazal Ergüçlü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler