Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Babam Deyince İçim Eriyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Babam Deyince İçim Eriyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Mahur, annesinin biyolojik babası Şakir’i yıllardır kendisinden sakladığını öğrenir ve yıkılır. Bu yüzden annesine çok kızgındır. Dizinin son sahnesinde Şakir’in eşi olduğunu söyleyen bir bayan Şakir’i görmeye gelir. Bir Aile Hikayesi 9. bölüm fragmanı geldi. Şakir, Bediye’ye Mahur’u anlatıyor. Ona,’Babam deyince içim eriyor’ diyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Babam Deyince İçim Eriyor!

Dizinin 9. bölüm fragmanında, Şakir’in eşi olduğunu söyleyen Behiye çıka gelir. Mahur kadının Şakir’in eşi olduğunu öğrendiğinde şok olur. Şakir, Behiye’ye Mahur’un uzun uzun anlatıyor. Oğlunu yeni tanıdığını, onun çok iyi bir insan olduğunu ve ayrıca çok iyi bir baba olduğundan bahsediyor. Kendisini başkalarıyla tanıştırdığında, babam dediği zaman içinin eridiğini söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 9. bölüm fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan, aslında oğluna gerçekleri anlatacaktır ama Şakir oğlunun üzülmesini istemediğini için anlatmamasını ister ama Mahur’un babasının doğum gününde evine onun çok sevdiği kaseti almaya gittiğinde annesinin Şakir’e yazdığı o mektubu bulur. Eve geldiğinde o mektubu göstererek, Reyhan’a, ‘sen beni babasız bıraktın’ der. Mahur, annesini bir türlü affedemiyor.

Geçmişte, Reyhan’ın annesi ve babası Mahur’u hiç bir zaman torunları olarak benimsememiştir. Reyhan, sırf Mahur için babasından vazgeçmiştir. Mahur, yaşadığı şoktan kurtulmak için bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, Mahur’u kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dedesinden kalan eve götürür. Berk, Mahur’a onun için annesinin öz babasından vazgeçtiğini anlatır.

Beste ise annesini o halde evde tek başına bırakmaz onu teselli etmek için yanında kalır. Ama aklı da Mahur’da kalır bir an evvel kardeşlerinin yanına gitmek ister. Erdem, Beste’yi alarak onu kardeşlerinin yanına götürmek için yola çıkarlar.

Mahir, babası ile konuşur ve ona hayatından başka bir sır istemediğini söyler. Ama kapıya bir bayan gelir ve Şakir’i görmek istediğini söyler. Kim olduğu sorulduğunda kadın eşi olduğunu söyler. Bunu duyan Mahur şok olur.

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Mahur Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler