Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü Cesur Pozları İle Yürek Hoplattı!

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları İle Yürek Hoplattı!

Hakan: Muhafız dizisindeki başarılı oyunculuğu ile adını dünyaya duyuran genç ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, bir dergiye verdiği röportajın çekimleri için objektif karşısındaki yerini aldı. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Hazar Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi. Hazar Ergüçlü cesur pozları ile dikkatleri üzerine çekti.

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları Gözlerin Pasını Sildi

Çağatay Ulusoy’la başrolünü paylaştığı Hakan: Muhafız ile dünya çapında bilinirliğe ulaşan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, röportaj yaptığı Instyle dergisinin çekimlerinde objektiflerin karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Hazar Ergüçlü, dergi için verdiği cesur pozlar ile göz kamaştırdı.

Hazar Ergüçlü, 10 Soruda Kendini Anlattı…

Oyunculuğun Yanına Yapımcılık da Ekledi

Hazar Ergüçlü SİYAD’da kendisine ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kazandıran ‘Kar’ filmi yönetmeni Emre Erdoğdu’nun hazırlıklarına devam ettiği yeni filminin yapımcısı da oldu. Kapak yıldızı olarak Instyle dergisinin nisan sayısında yer alacak olan Hazar Ergüçlü, kapak fotoğrafları için Koray Parlak’ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve yapımcılık serüveninden bahsetti.

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları
Hazar Ergüçlü Cesur Pozları

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü İle Sarmaş Dolaş Yakalandı

Gücüm Yettiğine Destek Oldum

Baş rolünde yer aldığı ve kendisine en iyi kadın oyuncu ödülü getiren “Kar “filminde tanıştığı yönetmen Emre Erdoğdu’nun yeni filminin yapımında ekonomik destek sağlayacağını açıkladı: “Türkiye’de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama su an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim.”

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları
Hazar Ergüçlü Cesur Pozları

Filmlere İdeolojik Yaklaşmıyorum

Hazar Ergüçlü, kariyerinde bir arada yer verdiği bağımsız filmleri, gişe filmleri, popüler kültür dizileri, uluslararası projeleri ve reklam kampanyaları ile ilgili “Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemaya da ideolojik yaklaşmıyorum, ikisinin dinamikliğinden aldığım haz başka.” açıklamasını yaptı.

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları
Hazar Ergüçlü Cesur Pozları

Çağatay Ulusoy İle Oynamayı Seviyorum

‘Hakan: Muhafız dizisinin erkek başrolü oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için “Çağatay’la oynamayı da çok seviyorum. Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor.” şeklinde övgü dolu sözler sarf etti.

Hazar Ergüçlü Cesur Pozları
Hazar Ergüçlü Cesur Pozları

BBC Dizisinde Yer Alacak

Pek yakında ekranlara gelecek olan BBC dizisi ‘The Mallorca Files’ isimli dizide bir makyaj artisti karakterini canlandıracak olan Hazar Ergüçlü, Mallorca Adası’ndaki rol arkadaşlarının daha önce Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendikleri zaman çok şaşırdıklarını da keyifle anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler