Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü, Onur Ünlü İle Sarmaş Dolaş Yakalandı

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü İle Sarmaş Dolaş Yakalandı

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ilişkisinin geçtiğimiz günlerde bittiğini, bitme sebebinin ise Hazar Ergüçlü’nün aile baskısı olduğu haberi sosyal medyaya yayılmıştı. Ayrıldığı konuşulan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü sarmaş dolaş yemek yerken yakalandı. Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü İle Sarmaş Dolaş Yakalandı

Hazar Ergüçlü’nün (26), ‘Dudullu Postası’ ve ‘Gerçek Kesit: Manyak’ta birlikte çalıştığı yönetmen Onur Ünlü’yle (45), ilişki yaşadığı iddiaları magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. İkili geçtiğimiz aylarda birlikte yakalanmış ama bu konular hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrıldığı öğrenilmişti.

Hazar Ergüçlü, Kendisinden Yaşça Büyük Sevgilisinden Ailesi Yüzünden Ayrıldı

Hatta ikilinin ayrılık haberleri sonrası Onur Ünlü ismi bilinmeyen bir bayanla samimi görüntüler vermişti. Fakat durumun pekte öyle olmadığı anlaşıldı. Ayrıldığı söylenen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü önceki akşam romantik bir yemek yedi. Yemek boyunca sarmaş dolaş oturan çift, dikkatleri üzerine çekti. Yemek sonunda muhabirleri fark eden ünlü oyuncunun keyfi kaçarken, Onur Ünlü ise eliyle yüzünü kapattı.

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü İle Sarmaş Dolaş Yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler