Ana SayfaÜnlülerGenç Oyuncu Berker Güven İlk Bölüm Performansıyla Adından Söz Ettirdi

İlgili Postlar

Genç Oyuncu Berker Güven İlk Bölüm Performansıyla Adından Söz Ettirdi

Genç oyuncularla usta isimlerin bir araya getirildiği Zalim İstanbul’un ilk bölümü geçtiğimiz pazartesi günü yayınlandı. Zalim İstanbul’un ilk bölümünde Berker Güven’in canlandırdığı “Nedim”karakteri çok konuşuldu. Genç oyuncu Berker Güven Nedim Karaçay karakteri ile ilk bölüme damga vurmayı başardı.

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Zalim İstanbul İddialı Başladı

Başrollerini hem tecrübeli oyuncuların hem de gelecek vaat eden isimler olan Fikret KuşkanDeniz UğurMine Tugay, Mehmet Ozan Dolunay, Simay BarlasBerker GüvenBahar ŞahinSera Kutlubey, İdris Nebi TaşkanAyşen Sezerel ve Gamze Demirbilek‘in paylaştığı Kanal D’nin yepyeni dizisi Zalim İstanbul, iddialı ilk bölümüyle 1 Nisan 2019 pazartesi akşamı ekranlardaki yerini aldı. İlk bölümü oldukça dikkat çeken diziyi izleyenler sosyal medya platformlarında senaryonun tutarlı ilerlemesi halinde önemli bir kitle oluşturacağını konuşmaya başladılar.

Zalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı! 2. Bölüm Fragmanı İzle!

Göze Batan İsim Berker Güven Nedim Karaçay Karakteri

Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen Kanal D’nin yeni dizisinin oyuncuları kadar ekranlarda görülmeyen yüzleri de oldukça iddialı. Avşar Film tarafından yapılan ve yapımcılık koltuğunda Şükrü Avşar’ın oturduğu, yönetmen koltuğunda en son Paramparça’nın yönetmenliğini yapan Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu geçen sezon Fazilet Hanım ve Kızları’nın senaristi Sırma Yanık’ın yazdığı Zalim İstanbul’un hikayesi ve senaryosu ile olduğu kadar oyuncu performansları ile adından söz ettirdi.

Agah Bey’in felç geçirip tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni “Nedim” karakterini canlandıran Berker Güven, üstesinden geldiğini daha ilk bölümden seyirciye geçiren gelecek vaat eden oyuncu rolüne hazırlanmak için bu durumda olan hastalar ile bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler