Ana SayfaKimdirBahar Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Bahar Şahin Kimdir?

Genç yeteneklerimizden biri olan, güzel oyuncu Bahar Şahin sevdiğimiz birçok projede yer almıştır. Peki, başarılı oyuncu Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin’in hakkında bilinmeyenler haberimizde.
Bugün Doğan Ünlüler

Bahar Şahin’in Hayatı

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş ama aslen Artvin’lidir. Bahar Şahin henüz 14 yaşındayken annesi ve babası yollarını ayırmaya karar vererek boşanmıştır. Güzel oyuncu bu boşanma sonrasında İstanbul’a gelerek eğitim hayatına burada devam etmiştir. Eğitimi devam ederken okulun tiyatro eğitimine katılan Bahar Şahin, kendini geliştirme fırsatı bulmuştur.

Bahar Şahin’in teyzesi Nazan Güneş’in eşi hepimizin yakından tanıdığı Ufuk Özkan’dır. Bahar Şahin’in dizi sektörüne katılması ise tamamen tesadüf sonucu olmuştur. Bir akşam yemek yerken Arzu Eğmir ile tesadüfen tanışmıştır. Bunun sonucunda ise yolu ‘O Hayat Benim’ dizisinin yönetmenlerinden olan Merve Girgin ile tanışıp dizide oynamaya başlamıştır.

Bahar Şahin’in daha sonra ise bir dergiye gönderdiği kapak fotoğrafları çok beğenildi ve derginin kapağında yer aldı.Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Bahar Şahin,  O Hayat Benim dizisinde 4 sezon sevenlerinin karşısına çıktı. Oyunculuğu herkes tarafından olumlu karşılanan Bahar Şahin,  Lise Devriyesi adlı gençlik dizisinde rol aldı. 2017 yılında ise güçlü oyuncu kadrosu ise adından bahsettiren dizilerden biri olan Kayıtdışı adlı dizide karşımıza çıkmıştır.

Bahar Şahin Dizileri

  • Kayıtdışı (2017)
  • Oha Diyorum (2017)
  • Lise Devriyesi (2017)
  • Pepee: Birlik Zamanı (2016)
  • O Hayat Benim (2014-2016)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler