Ana SayfaKimdirSera Kutlubey Kimdir?

İlgili Postlar

Sera Kutlubey Kimdir?

Sinema ve film oyunculuğunun yetenekli genç isimleri arasında yer alan Sera Kutlubey Kimdir?Sera Kutlubey Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Sera Kutlubey hangi burçtur ve şimdiye dek yer aldığı projeler nelerdir? Sera Kutlubey hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir Haberimizde..İşte Sera Kutlubey..

Sera Kutlubey Kaç Yaşında? Sera Kutlubey Aslen Nereli? Sera Kutlubey Hangi Burç?

Sera Kutlubey 19 Nisan 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olarak bildiğimiz Sera Kutlubey şu an 24 yaşındadır ve Koç burcudur.

Sera Kutlubey Kimdir?

İlk okuldan itibaren Orta ve Lise öğrenimi boyunca tiyatroya olan yatkınlığı ve pek çok ödül ile başarısı olan Sera Kutlubey’in oyunculuk hedefleri arasında ilk sıradaydı. Geçmiş dönemlerdeki bir röportajında Sera Kutlubey, eğer oyuncu olmasaydı Anaokulu öğretmeni olacağını söyleyerek çocuklara karşı olan düşkünlüğünüde dile getirmiştir. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ni bitiren Sera Kutlubey, aynı zamanda Başkent İletişim Bilimleri Akademisi Oyunculuk ve Diksiyon Eğitimleri ile kendini geliştirmeye devam etmiştir. İlk oyunculuk kariyerine 2016 yılında Kehribar isimli dizi ile başlayarak sonrasında Babam ve Ailesi isimli dizilerde başarısını ispatlama şansını bulmuştur.

İsimsizler adlı dizide oynayarak Türk halkının gönlünde taht kuran genç yetenek Sera Kutlubey’e, bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

Sera Kutlubey’in Yer Aldığı Projeler;

  • Babam ve Ailesi – Hasret Karakteri
  • İsimsizler – Seher Karakteri
  • Kehribar
  • Zalim İstanbul -Cemre Karakteri
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler