Ana SayfaKimdirGizem Tuncer Kimdir?

İlgili Postlar

Gizem Tuncer Kimdir?

Türkiye’nin usta sanatçılarından olan Mahmut Tuncer’in kızı olan Gizem Tuncer Kimdir? Gizem Tuncer Kaç Yaşında ve Aslen Nereli? Gizem Tuncer Hangi Burç ve kariyer hayatı nasıl başlamıştır? Gizem Tuncer hakkında tüm merak edilenleri Kimdir Haberimizden öğrenebilirsiniz.. İşte Gizem Tuncer..

Gizem Tuncer Kaç Yaşında? Gizem Tuncer Aslen Nereli? Gizem Tuncer Hangi Burç?

Gizem Tuncer, 1 Ocak 1992 yılında Bodrum’da dünya’ya gelmiştir. Aslen baba tarafından Şanlıurfa’lı olan Gizem Tuncer, Anne tarafından ise Kıbrıs’lıdır. Gizem Tuncer şu an 27 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Gizem Tuncer Kimdir?

Işıl Tuncer ve Mahmut Tuncer’in kızı olan Gizem Tuncer, Pera Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümünü bitirdikten sonra Sadri Alışık Tiyatro bölümünde oyunculuk derslerine katılmıştır. İlk sahne tozunu babası Mahmut Tuncer’le birlikte yutan Gizem Tuncer uzun bir süre babasına sahnede eşlik etmiştir. Babası Mahmut Tuncer’in dışında Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin üstadlarıyla birlikte çalışan Gizem Tuncer aynı zamanda Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü’nü kazanarak tamamlamıştır.

Aşk Uykusu EP’si ile müzik piyasasına adım atan yetenekli şarkıcı Gizem Tuncer’e bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler