Ana SayfaKimdirİdris Nebi Taşkan Kimdir?

İlgili Postlar

İdris Nebi Taşkan Kimdir?

Oyuncu İdris Nebi Taşkan kimdir? “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde “Yasin” rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan kimdir? Daha öncesinde; Muhteşem Yüzyıl, Poyraz Karayel ve Arkadaşlar İyidir dizilerinde roller alan genç oyuncu İdris Nebi Taşkan kimdir? İdris Nebi Taşkan kaç yaşındadır? Nerelidir? İşte; yakışıklı oyuncu ile ilgili merak edilenler…

İdris Nebi Taşkan, 18 Ağustos 1997’de İstanbul-Beyoğlu’nda doğmuştur. Yakışıklı oyuncu Taşkan; 1.90cm boyunda, 81 kilo, mavi gözlü ve Aslan burcudur. Zelal adında ikiz kız kardeşi vardır. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle dikkat çekmiştir. Geleceğin Tarık Akan’ı olarak anılan genç oyuncu, profesyonel basketbolcudur. Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü’nde sürdürdüğü basketbol yaşamına, oyunculuk kariyeri için ara vermiştir. Basketbolu, artık bir hobi olarak görmektedir.

İdris Nebi Taşkan’ın Hayatı

Çok zorlu ve mutsuz bir çocukluk geçiren oyuncu Nebi Taşkan’nın; Annesi ev hanımı, babası ise dedesinden kalma bir otel işletmektedir. Henüz 11 yaşındayken, anne ve babası boşanmışlardır. Annesi ile birlikte zorluklar içerisinde yetişen Nebi, babası ile pek görüşmemektedir. Basketbolculuk yaptığı kulüpteki antrenörü Hurşit Baytok ile annesi ikinci evliliğini yapmıştır. Antrenörü Hurşit Hoca ile annesini kendisi tanıştırmıştır. Üvey babası Hurşit Hoca’nın işi gereği Antalya’ya gitmesi gerektiği için Nebi Taşkan 15 yaşından itibaren tek yaşamak zorunda kalmıştır. O yıllarda, basketbol okulunun yurdunda kalmaya başlayan Nebi, depresyona girerek zorlu bir dönem geçirmiştir.

İdris Nebi Taşkan, oyunculuğa başladıktan sonra çok kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Özellikle, Arap ülkelerinden çok fazla kadın hayranı vardır ve magazin gündeminde de yer almaktadır. Dövmeleriyle de dikkat çeken oyuncunun 5 adet dövmesi bulunuyor.

Ailesine çok düşkün olan yakışıklı oyuncu; dostluğa çok önem verdiğini dile getirmektedir. Kadına yönelik şiddete tahammül edemeyen, kıskançlıktan hoşlanmayan ve biraz da takıntılı bir kişiliktedir.

Oyunculuk Kariyeri

Oyuncu olmaya karar verdiği yıllarda, çeşitli ajanslara kayıt için başvurmuştur. O dönemlerde, maddi imkansızlıklar nedeniyle oyunculuk eğitimi alamamış ve bir süre figüranlık yapmıştır. Spor okulunda antrenörlük yapmaya başladığı yıllarda, annesinin bir arkadaşının, yakışıklı oyuncunun fotoğraflarını Lale Eren ve Zeynep Günay Tan’a göstermesiyle hayatı değişmiş ve o dönemde “Arkadaşlar İyidir” dizisinin başrolüne seçilmiştir.

İdris Nebi Taşkan, oyunculuk eğitimi almış ve hala oyuncu koçu ile çalışmalarına devam etmektedir. Genç oyuncu, konservatuar sınavlarına girmeyi planlamaktadır.

TV oyunculuğu kariyerine ilk kez; 2014 yılında “Muhteşem Yüzyıl” ve 2015 yılında ise “Poyraz Karayel” dizilerinde küçük roller alarak başlamıştır. 2016 yılında, Show TV’de ekranlara gelen “Arkadaşlar İyidir” dizisinde Aslı Melisa Uzun ile başrolde yer alarak tanınmıştır. Başrollerini; Nazan Kesal, Mahir Günşiray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz ve Tolga Güleç‘in paylaştıkları “Fazilet Hanım ve Kızları”dizisindeki ‘Yasin’ karakteriyle popüler olmuştur.

İdris Nebi Taşkan Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018-Yasin-Star TV)
  • Arkadaşlar İyidir (2016-Eren Kahraman-Show TV)
  • Poyraz Karayel (2015-Kanal D)
  • Muhteşem Yüzyıl (2014)

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler