Ana SayfaKimdirŞahan Gökbakar'ın Eşi Selin Ortaçlı Kimdir?

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’ın Eşi Selin Ortaçlı Kimdir?

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar‘ın eşi Selin Ortaçlı Kimdir? Selin Ortaçlı Kaç Yaşında? Selin Ortaçlı Aslen Nereli? Selin Ortaçlı Hangi Burç? Selin Ortaçlı biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Selin Ortaçlı Kaç Yaşında? Selin Ortaçlı Aslen Nereli? Selin Ortaçlı Hangi Burç?

24 Aralık 1986 tarihinde doğmuştur. Tam adı Ayla Selin Ortaçlı’dır. Annesi de ve babası da mankendir. Aslen İstanbullu olan Selin Ortaçlı şu an 32 yaşındadır ve oğlak burcudur.

Selin Ortaçlı Kimdir?

Daha henüz ilkokuldayken Derishow’un Hayalimdeki Giysi tasarım yarışmasını kazana Selin Ortaçlı 2006 yılında yapılan Fashion TV‘nin düzenlediği moda ödüllerinde “Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model” ödülünü kazanmayı başardı. Ortaokul ve liseyi İtalyan Lisesi’nde okuyan Selin Ortaçlı liseyi bitirdikten sonra da İtalya‘da moda alanının önde gelen okullardan bir tanesi olan Marangoni ve Politecnico Üniversiteleri’ni kazanmasına rağmen Türkiye’den ayrılmak istemediği için Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nde okumayı tercih etti.

Uzun bir süre modellik yapan Selin Ortaçlı bir süre evlilik programında sunuculuk deneyimi de yaşadı. Bu kadar yoğun bir kariyer içerisinde moda tasarımcılığı da yapan Selin Ortaçlı, üniversiteyi bitirdikten hemen sonra butik iç çamaşır markasını kurdu. Haziran 2009’da “SeLingerie” adıyla ses getiren bir iç çamaşırı koleksiyonu sundu. Kariyerinin sonraki adımlarında şimdilerde oyunculuğa yöneldiği ve oyunculuktan vakti kalmadığı için moda tasarım kariyerini geride bıraktı.

Moda tasarım kariyeri sonrasında oyunculuğa yönelmek istediği için 2010 yılında Şahika Tekand‘tan bir yıl boyunca oyunculuk eğitim alarak oyunculuk hayaline ilk adımı atmış oldu.

2011 yılında Şahan Gökbakar ile birliktelikleri başlayan Selin Ortaçlı bu birlikteliği 2015 yılında evliliğe taşıdı.

2011 yılında “Araf zamanı” dizisinde Saruhan Hünel ile başrolde yer aldı. 2014 yılında dönemin popüler dizisi başrollerini Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre ve Erkan Can‘ın üstlendiği “Kara Para Aşk” dizisinin kadrosunda yer aldı.

Selin Ortaçlı , 2014 yılında senaryosunu Birol Güven, Yaşar Arak ve Caner Güler’in yazdığı “Kalp Hırsızı” adlı dizide Kenan Ece ve Mine Tugay ile başrolde oynadı.

Selin Ortaçlı Filmleri ve Dizileri

2014 – Kalp Hırsızı
2014 – Kara Para Aşk
2012 – Araf Zamanı
2010 – Doktorlar

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler