Ana SayfaKimdirErol Köse Kimdir?

İlgili Postlar

Erol Köse Kimdir?

Eski şarkıcı olmasına rağmen genelde yapımcı unvanıyla tanınan Erol Köse, birçok sanatçının albüm çıkarmasına olanak sağlamaktır.Sosyal Medya hesaplarında paylaştığı gönderiler ve yorumlarla magazin gündemini meşgul eden Erol Köse Kimdir?  İşte, merak edilen Erol Köse Kimdir haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Erol Köse nerede doğmuştur? Erol Köse aslen nereli?

Ünlü ve başarılı yapımcı olan Erol Köse Elazığ da doğmuştur. Aslen Elazığlıdır.

Elazığlı Ünlüler

Erol Köse şuan kaç yaşında?

Erol Köse şuan 53 yaşındadır.

Erol Köse Kimdir?

Ünlü ve başarılı yapımı Erol Köse, 1965 yılında Elazığ da dünyaya geldi. Sanat hayatına ilk olarak “Komedi Dans Üçlüsü”nün bir üyesi olarak başlayan Köse, sekiz yıllık grup kariyerinin ardından Deniz Arcak’ın albüm yapma teklifi ile yapımcılığa başladı. Aynı yıllarda Ayna, Atilla Taş, Nihat Doğan, Ferhat Güzel gibi bir çok şarkıcı ve grupların ilk albümlerine imzasını attı. Müzik sektörüne bir süre ara veren Köse, 2010 yılında tekrar yapımcılığa geri döndü.

Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okurken tesadüfen müzik sektörüne giren Köse, henüz ilk sınıftayken Amerikan Kültür’de dans kursuna başladı. Burada, Erşan Başbuğla tanıştılar. Başbuğ, kendisine “Sen Şarlo’ya benziyorsun bir şov hazırlayalım seninle.” demesiyle hobi olarak şov dünyasına girdi.

Böylece, ortaya “Komedi Dans Üçlüsü” çıktı. Yapımcılık kariyerinde oldukça başarılı işler yapan Erol Köse, Yeşim Salkım’ın o dönemde evli olduğu Hakan Uzan ile tanıştı ve ortaklık teklifi aldı. Köse, bu şirkete yüzde 51 hisse ile ortak oldu.

Cem Uzan ile tanıştıktan sonra kendisine Genç Parti milletvekilliği adaylığı önerildi. Seçimler sonrası partinin yeterli oy sayısını alamamasıyla Köse, milletvekili olamamıştır.

Erol Köse, ayrıca bir kere topuğundan bir kere de iki kurşunla bacağından olmak üzere iki kere vurulmuştur. 2011’deki bir konuşmasında vurulma olayı için “Kimseye boyun eğmem bu vurulma olayından önce de mafyaya haraç vermediğim için vuruldum.” sözlerini kullandığı.

Hayatı boyunca iki kez evlilik yapan Köse, ilk evliliğinden Dilan Nazlan isminde bir kızı oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler