Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Nihayet Yanyana Geldi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Nihayet Yanyana Geldi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul’da, aralarında Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın da olduğu, sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimler ile bir araya geldi. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz ile Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar yıllar sonra ilk kez yan yana görüntülendi. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli Yolda Kaldı! Çareyi Cem Yılmaz’ı Aramakta Buldu…

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Yıllar Sonra Yan Yana Görüntülendi!

Mehmet Ersoy,İstanbul’daki çalışma ofisinde, yapımcı Necati Akpınar, Timur Savcı,Muzaffer Yıldırım ile komedyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’la bir araya geldi.

Cem Yılmaz kimdir?

“GEREKLİ DESTEK VERİLECEK”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleriyle, tam 1 saat görüşme gerçekleştirdi. Bu Görüşmede, sektörün genel sorunları ve yapılabilecekler hep birlikte değerlendirildi.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, görüşmede, sinema sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu önemle vurguladı. Bakan Mehmet Ersoy, yapımcılara, oyunculara ve sektörün tüm bileşenlerine bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini açıkladı.

Şahan Gökbakar Kimdir ?

“Bakan Mehmet Ersoy’a Teşekkür”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, ayrıca sadece sinema değil, kültür ve sanat dünyasının diğer tüm alanlarına da gereken hassasiyetin gösterileceğini özellikle dile getirdi. Sinema ile televizyon yapımcıları ise Bakan Mehmet Ersoy’a desteği ve samimi yaklaşımı dolayısıyla, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar teşekkür etti.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6’ı İçin Afrika’yı Nereye Taşıdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler