Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar, Recep İvedik 6'ı İçin Afrika'yı Nereye Taşıdı!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6’ı İçin Afrika’yı Nereye Taşıdı!

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, yayınladığı afişle Recep İvedik 6’nın konusunun Afrika’da geçeceği ipucunu daha önceden vermişti. Şahan Gökbakar, filmin çekimi için masraftan kaçınmadı ve 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler yaptırdı. Detaylar Haberimizde..

Şahan Gökbakar’dan şok çıkış: Zavallı bir b.k parçası olduğunuzu…

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6’ı İçin Bursa’yı Afrika’ya Çevirdi!

Yaptığı filmlerle başarısına başarı katan, herkesi bir kez olsun gülümsetmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan çok konuşulacak proje nihayet başlıyor. Şahan Gökbakar, gişe rekorları kıran Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı filmi için çekim mekanı belli oldu.

Recep İvedik 6 için hiç bir masraftan Kaçınmadı !

Şahan Gökbakar, gişeye damgasını vurduğu ‘Recep İvedik’ serisinin altıncı filmi için hiçbir masraftan kaçınmadığı görülüyor. Ünlü Komedyen, fenomen karakter Recep İvedik’in uçağının Afrika’nın ıssız bir bölgesine düşmesi sonrası başından geçen macerasını beyazperdeye taşıyacağı projesinin çekimlerini, Bursa Karacabeyde bulunan Longoz Ormanları’nda gerçekleştiriyor.

Halkın Fotoğraf Çekmemesi İçinse Önlemler Aldırdı!

Milliyet’in haberine göre, Afrika ortamı yaratmak isteyen Şahan Gökbakar’ın, ormanlık alana bungalov evler yaptırdığı görüldü. Yaklaşık 100 bin TL harcadığı iddia edilen ünlü komedyen, halkın fotoğraf çekmemesi içinse elinden gelen bütün önlemleri aldırdı.

Şahan Gökbakar Kimdir ?

Gökbakar’ın 4 Filmi En Çok İzleyen İlk 10 Filmin Arasında İlk Sırada!

‘Tüm Filmler Seyirci Rekoru’ listesinin ilk 10 projesinde, Şahan Gökbakar’ın seride yer alan dört yapımı bulunuyor. Film büyük bir değişiklik olmazsa 2019 Şubat ayında vizyona gireceği söyleniyor.

Şahan Gökbakar’dan Olay Yaratan Sıla Taklidi Geldi!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler