Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar'dan şok çıkış: Zavallı bir b.k parçası olduğunuzu...

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’dan şok çıkış: Zavallı bir b.k parçası olduğunuzu…

Şahan Gökbakar’dan şok çıkış: Zavallı bir b.k parçası olduğunuzu… Recep İvedik karakteri ile başarılı bir grafik çizen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şaşkınlık yarattı. Gökbakar, paylaşımında kullandığı “Zavallı bir b.k parçası olduğunuzu…” şeklindeki ifadeler ile şaşırttı. Şahan Gökbakar kime kızdı? Gökbakar’ın hedefinde kim var? “Yalaka” diyen Şahan Gökbakar kimi kast etti? Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar’dan Olay Yaratan Sıla Taklidi Geldi!

Şahan Gökbakar sosyal medya paylaşımı ile gündemde

Recep İvedik karakterini yaratan ve devamı niteliğinde ardı ardına çektiği filmler ile seri çıkaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı mesaj içerikli paylaşımlar ile gündeme geliyor. Şahan Gökbakar, yeni paylaşımı ile yine tüm dikkatleri çekti.

Şahan Gökbakar kimdir?

Şahan Gökbakar: Düşünsenize zavallı bir b.k parçasısınız

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şaşkınlık yarattı. Gökbakar, paylaşımında “Düşünsenize biraz, şu hayatta bir yerlere geldiğinizi ama yüz yüze geldiğiniz her insan sizin zavallı bir b.k parçası olduğunuzun farkında. Hep bunu bilerek yaşamak zorunda olmak ne kötü. İşte yalakaların her gün yaşadığı duygu budur.” şeklinde ifadeler kullandı.

İşte Şahan Gökbakar’ın opaylaşımı

Şahan Gökbakar’ın hedefinde kim var?

Şahan Gökbakar’ın ağır sözler ile yüklendiği kişinin kim olduğu merak edilirken, hedefinde kim olduğunu henüz belli değil. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, şaşkınlık yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler