Ana SayfaÜnlülerİzzet Yıldızhan'dan dolar yorumu

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan’dan dolar yorumu

İzzet Yıldızhan’dan dolar yorumu. Doların yükselişi ile paylaşım yapan ünlülerden biri de ünlü türkücü İzzet Yıldızhan oldu. İzzet Yıldızhan, doların yükselişi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. İzzet Yıldızhan, doların yükselişi ile ilgili ne düşünüyor? Hangi yorumda bulundu? Detaylar haberimizde…

İzzet Yıldızhan’ın Üstsüz Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlülerden dolar paylaşımları

Son günlerde doların hızla yükselişe geçmesi ile birlikte ünlüler dünyasından birçok isim konu hakkındaki düşüncelerini sosyal medya aracılığı ile paylaşmaya başladı. Bu isimlerden biri de; ünlü türkücü İzzet Yıldızhan oldu.

İzzet Yıldızhan kimdir?

İzzet Yıldızhan’ın dolar yorumu

Ticaret hayatında önemli yatırımlar yaptığı bilinen İzzet Yıldızhan, İstanbul, İzmir, Ankara’daki yatırımlarının ardından Kıbrıs’ta otel yaptırıyor. Dolar ve Euro’daki artıştan en çok zarar görenlerden biri olan İzzet Yıldızhan, “Yıllardır ülkemizi çeşitli sebeplerle bölmeye, yıkmaya çalıştılar. Yıllarca terör örgütleri bunu denediler. Sonra 15 Temmuz’da hain darbe girişimi yaşandı, şimdi de bizi, ülkemizi ekonomik krizle yıldırmaya, yıkmaya çalışıyorlar. Ama bu, onların son oyunları olacak.” derken, sözlerine bundan sonraki tüm borçlarını ve yatırımlarını TL üzerinden yapacağını belirterek “Bu, ülkemizin üstüne oynanan son oyun, başka oyunları kalmadı. Bu millet, bu krizin de üstesinden gelecek.” şeklinde devam etti.

Her şey çok güzel olacak

İzzet Yıldızhan, tüm borçlarının döviz olduğunu belirterek kaybının çok büyük olduğunu ifade etti ve “Bundan sonra milli duygularla hepimizin kenetlenmesi lazım. Benim Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a güvenim bu konuda da sonsuz. Kendisinin dimdik duruşu ile ülkemizin bu ekonomik krizi de atlatacağına eminim. Her şey çok güzel olacak. Başkanımız gerekeni yapacaktır.” dedi.

Yavuz Bingöl’den dolar paylaşımı

İzzet Yıldızhan’dan başka Yavuz Bingöl’de dolar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve “1 dolara vatanını satanlarla, canı dahil her şeyini vatanına verenlerin savaşıdır bu savaş. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir, Türk milleti de büyük bir millettir. Birlik, beraberlikle aşacağız bu günleri. Lütfen Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon konuşmasını dikkatlice bir kez daha okuyun. Tarihi bir konuşma yaptı sayın Başkan. Gün, kayıtsız şartsız birlik günüdür.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Yavuz Bingöl kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler