Ana SayfaÜnlülerMine Tugay'dan Siyah Elbiseli Yatak Pozu!

İlgili Postlar

Mine Tugay’dan Siyah Elbiseli Yatak Pozu!

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından paylaştığı yatakda çekildiği pozuyla çok konuşuldu. Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Mine Tugay’dan Beğenilen Paylaşım!

Mine Tugay’dan Siyah Elbiseli Yatak Pozu Çok Konuşuldu!

Ekranlardan bir süredir uzak kalan, televizyonun sevilen yüzü, ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Güzel Oyuncu Mine Tugay’ın takipçileri, yatağında çekerek paylaşımını yaptığı fotoğrafını beğeni ve yorum bombardımanına tuttular.

Mine Tugay kimdir?

 “Çünkü Fikirlere Göre Değil, Sözcüklere Göre Düşünüyorum.”

Instagram hesapını aktif kullanan oyuncu Mine Tugay son paylaşımı ile hayranlarını büyülemeyi her zaman başarıyor. Mine Tugay, yogaya olan ilgisi ile son dönemde çok konuşuldu.  Röportajlarda da sık sık yoga’ya olan ilgisini dile getiren oyuncu Mine Tugay, yoga yaparken videosu ile gündemi sallamıştı Bu defa Instagram hesabından siyah elbiseli yatak pozunu takipçileri için paylaşan ünlü güzel oyuncu Mine Tugay paylaşımına, “Çünkü fikirlere göre değil, sözcüklere göre düşünüyorum.” notunu ekleyerek yayınladı.

“SİZİ GÖRÜNCE HUZUR BULUYORUM”

Ünlü Oyuncu Mine Tugay’ın paylaşımı takipçileri tarafından kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Mine Tugay’ın bir takipçisi paylaşıma, “Moralim bozuldukça sizin profile giriyorum ve gerçekten huzurla doluyorum.” yorumunu yapması dikkat çekti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler