Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftine neler oluyor?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin çiftine neler oluyor?

Türkiye’nin en çok beğenilen çiftlerinden biri olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in arasına para girdiği iddia edildi. Çiftin havaalanında çekilen görüntüleri ise bir sorun olduğunu gösterir nitelikteydi. Peki ünlü çift arasında neler oluyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den ayrılık açıklaması

Seranay Sarıkaya ile Kerem Bursin’in arasına para mı girdi?

Ekranların sevilen oyuncuları arasına girmeyi başaran Serenay Sarıkaya, başarılı oyunculuğu ile hayranlarından tam not almayı başarıyor. Fransa’nın Cannes şehrinde her sene gerçekleştirilen film festivaline bu yıl başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya damgasını vurmuştu. Magnum Türkiye’nin onur konuğu olan Serenay Sarıkaya, Fransa’da çok beğenilmişti. Geçen dönemde Seranay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bursin’in arasına para girdiği iddiaları gündemde yerini almıştı.

Havaalanı girişinde objektife yansıyan çiftin keyifsiz halleri gözden kaçmadı…

Türkiye’nin en çok beğenilen çiftlerinden biri olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in arasına para girdiği iddia edildi. Çiftin havaalanında çekilen görüntüleri ise akıllarda soru işareti bıraktı. Çünkü her zaman gülen yüzene alıştığımız oyuncu Seranay Sarıkaya’nın keyifsiz hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift nazara mı geldi? Yoksa aralarındaki sorun ciddi mi? Kerem Bürsin’in, sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan 1.5 milyon lira borç aldığı ancak ödeyemediği, bu yüzden ilişkide ciddi bir kriz yaşandığı iddia edilmişti. Dedikoduları yalanlayan çift, önceki gün bayram tatilini geçirmek üzere beraber yurtdışına gitti. Havaalanı girişinde objektife yansıyan çiftin keyifsiz halleri gözden kaçmadı. Çiftin daha önce de defalarca ayrıldıkları iddia edilmişti. Her seferinde Kerem Bursin bu iddiaları yalanlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler