Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den ayrılık açıklaması

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den ayrılık açıklaması

Sık sık ayrılık haberleri ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, ‘ayrılmadık’ açıklaması yapmaktan bıktı usandı, ama iddialar gündeme gelmekten bıkmadı. Serenay Sarıkaya, yine gündeme gelen ‘ayrıldılar’ iddialarına yanıt verdi. İşte detaylar…

Serenay Sarıkaya’nın Servet Ödediği Çizmeleri!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrıldı mı?

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Hakan Yıldırım, ‘Hakaan Yıldırım Haute Couture’ isimli defilesini izlemek için Beşiktaş Four Seasons Hotel’e geldi. Sarıkaya, defileyi büyük bir heyecanla izledi. Defile çıkışında basın mensuplarının sık sık gündeme gelen ayrılık sorularını yanıtladı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

İyi ve mutluyuz

Kerem Bursin ile uzun zamandır aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, sık sık gündeme gelen ‘ayrılık’ haberleri ile ilgili gelen sorulara “İlişkimizi göz önünde yaşamadığımız için böyle şeyler çıkıyor. Ayrılmadık, iyi ve mutluyuz. Evliliğe daha çok var. Gelecekse de hayırlısıyla gelsin.” yanıtını verdi ve ayrılık dedikodularının önünü bir sonraki iddiaya kadar kesti.

Kerem Bursin kimdir?

Serenay Sarıkaya podyuma çıkar mı?

Beyaz mini elbisesi ile çok şık görünen Serenay Sarıkaya, habercilerin “Podyumda yürümek ister miydiniz? sorusuna, “Şu an çıksam yapabilir miyim, bilmiyorum?” yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya’nın çizmeleri

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, defileye gelirken giydiği çizmeleri ile dikkat çekti. Sarıkaya, çizmelerine adeta bir servet ödedi. Ünlü oyuncunun çizmelerinin fiyatının,6 bin 400 lira olduğu öğrenildi. File çizmelerin fiyatı duyanları şok etti.

Serenay Sarıkaya'nın Servet Ödediği Çizmeleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler