Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, görümcesinin nişanına katılmasını istememesinin nedenini açıkladı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, görümcesinin nişanına katılmasını istememesinin nedenini açıkladı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in dün akşam gerçekleşen nişan törenine İpek’in ablası ve annesinin katılmamasının altında hangi neden yatıyor? Yaşar İpek’in annesi ve kız kardeşinin nişanına katılmasını kendisinin istemediğini söyleyen Seren Serengil, bu isteğinin nedenini açıkladı. İşte Seren Serengil ile kayınvalide ve görümce arasında yaşanan sorunun nedeni…

Seren Serengil’in nişanında büyük olay: Nur Yerlitaş ortalığı karıştırdı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in olaylı nişanı gerçekleşti

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in aylardır hazırlık yaptıkları nişan törenleri dün akşam bir otelde gerçekleşti. Sadece yanında görmek istediği sevdiklerini nişanlarına davet eden çift, evlilik yolunda ilk ciddi adımı atarak nişan yüzüklerini taktılar.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil, görümcesi ve kayınvalidesini nişanında neden istemedi?

Yaşar İpek ve Seren Serengil’in nişanına dair en çok konuşulan detay, Yaşar İpek’in annesi ve kız kardeşinin nişana katılmaması olmuştu. Görümcesi ve kayınvalidesinin nişana katılmamasını kendisinin istediğini ifade eden Seren Serengil, bu isteğinin altında yatan nedeni açıkladı.

Yaşar İpek kimdir?

Beni hapse atan kadınla gülücükler atıyor

Seren Serengil, konu hakkında yaptığı açıklamada “Annem ve ölmüş babam için iftiralar atan bir magazin sayfasının Yaşar’ın kız kardeşinin olduğunu öğrendim. Yine aynı kişi benim mahkemelik olduğum süreçte karşı tarafta yer aldı. Ölmüş babam için çok ağır şeyler yazdılar. Çok üzülmeme rağmen Yaşar için affettim, elimden geldiğince yakın davrandım. Sonra Yaşar ile küçük bir ayrılık yaşadım o aralar aynı haberler çıkmaya devam etti. Beni hapse atan kadınla birbirlerine yorumlar yapıp, gülücükler atıyor hala. Yaşar’ın da ağırına giden durum nasıl bunları yapabildiği!.. Artık aile olduğumuz için çok kırıldım. Biz Yaşar ile ayrıldığımızda annem bana kızdı yapma aklını başına devşir dedi ama Fatoş Abla’dan böyle bir söylem duymadım. Nört kaldı ve bu benim zoruma gitti.” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişanına, İpek’in kız kardeşi sosyal medya hesabından annesi ile birlikte yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmış ve “Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs’a gidiyor. Bizde yurt dışına.” notunu eklemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler