Ana SayfaÜnlülerBotoks kurbanı Nurgül Yeşilçay'ın yeni trendi köpekbalığı...

İlgili Postlar

Botoks kurbanı Nurgül Yeşilçay’ın yeni trendi köpekbalığı…

Yüzüne uygulattığı botoks yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Nurgül Yeşilçay, yeni bir yol buldu. Ünlü oyuncu, istediği sonucu köpekbalığı karaciğeri kullanarak elde ediyor. İşte detaylar…

Nurgül Yeşilçay da jüride! Geleceğin starlarını seçecek müthiş bir yarışma yolda!

Nurgül Yeşilçay botoks yerine doğal yollara başvuruyor

Geçtiğimiz aylarda botoks yaptıran, ancak yüzü haddinden fazla şişince yaptırdığına çok pişman olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, artık botoks yaptırmamaya karar vermişti. Yeşilçay, güzellik uğruna yeni yollar aramaya başladı. Sonunda, doğal yollara başvurmaya karar verdi.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay köpekbalığı karaciğeri kullanıyor

Yüzüne cerrahi bire işlem yaptırmaktan vazgeçen Nurgül Yeşilçay’ın yeni trend köpekbalığı karaciğeri. Köpekbalığı karaciğerinden elde edilen doğal bir krem kullanmaya başlayan Yeşilçay, artık doğal yollarla güzelleşecek.

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Nurgül Yeşilçay, Star TV ekranlarında başlayacak olan yeni yarışma programı ‘Geleceğin Starı’nda jüri koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen Yeşilçay, yeni programında fit görünmek için sıkı bir diyete girerek tam yedi kilo verdi. Ayrıca, iki aydır da kick boks yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler