Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay Yeni Yarışma Programı İçin 7 kilo verdi!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Yeni Yarışma Programı İçin 7 kilo verdi!

Uzun süredir ekranda olmayan Nurgül Yeşilçay yakında Star TV’de başlayacak yarışma programı ‘Geleceğin Starı’nda jüri üyesi olacak. Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay, hayranlarını şaşırttı. Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu, acaba bu kiloları nasıl verdi? Detaylar haberimizde…

Nurgül Yeşilçay da jüride! Geleceğin starlarını seçecek müthiş bir yarışma yolda!

Nurgül Yeşilçay Sıkı Diyete Girdi!

Aşk hayatı ile son dönemlerde epey konuşulan ünlü oyuncu, şimdi ise verdiği kilolar ile gündemde olmayı başarıyor. Fazla kilolarından şikayet eden Nurgül Yeşilçaykamera karşısında iyi görünmek için sıkı bir diyete girmeye karar verdi. Son derece yemeklerine dikkat eden güzel oyuncu, diyeti bozmamak konusunda kararlı.  Aradan çok geçmeden  7 kilo vermeyi başardı. Ve daha da kilo vermek için çaba gösteriyor. Etrafta zayıflayarak daha da güzel olduğu konuşuluyor. Nurgül Yeşilçay 2 aydır da kick boks yapmaya başladı. Bu sporu çok beğenen Nurgül Yeşilçay, daha sonrada devam etmeyi düşünüyor. Çoğu vaktini kick boks yaparak geçiriyor.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay Ekranlara Bomba Gibi Geliyor!

Öte yandan, yüzüne botoks yaptırdığı iddiaları gündem de çok konuşulmuştu. Botoks yaptırdığı için pişman olan Nurgül Yeşilçay, bu kez doğal ürünlere yönelmeye başladı. Sık sık yüz bakımları için cilt bakım merkezlerine gittiği söylenen Nurgül Yeşilçay, kendine çok özen gösteriyor. Cildine herhangi bir müdahale yaptırmak istemeyen oyuncu, köpekbalığı karaciğerinden elde edilen krem kullanmaya başladı. Bu kremin cilde çok iyi geldiği biliniyor. Güzelliğine düşkünlüğü ile son dönemlerde çok konuşulan Nurgül Yeşilçay, ekrana bomba gibi gelmeye hazırlanıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler