Ana SayfaÜnlülerHüseyin Sözlü Kimdir?

İlgili Postlar

Hüseyin Sözlü Kimdir?

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kimdir? Hüseyin Sözlü kaç yaşındadır? Hüseyin Sözlü aslen nereli? Hüseyin Sözlü hangi burç? Hüseyin Sözlü hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Sözlü Kaç Yaşındadır? Hüseyin Sözlü Aslen Nereli? Hüseyin Sözlü Hangi Burç?

Hüseyin Sözlü 2 Mayıs 1965 senesinde Ceyhan’ın Çokçapınar köyünde dünyaya gelmiştir. Aslen Adana’lı olan Hüseyin Sözlü Boğa burcudur.

Hüseyin Sözlü Kimdir?

Hüseyin Sözlü ilkokulu Çokçapınar köyünde okumuştur. Ortaokulu, Yaltır Kardeşler Ortaokulu’nda okuduktan sonra Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi’ne gitmiştir. Üniversite için Erzurum’a giden Hüseyin Sözlü “Erzurum Atatrük Üniversitesi Ziraat Faktülsesi Bölümü”nden mevzun olmuştur. 1990 senesinde “DSİ”de  işletme mühendisi olarak işe başlamıştır. 1997 senesinde ise “DSİ Kösreli İşletme Ve Bakım Başmühendisliği” görevine atanmıştır.

1999 senesinde “Milliyetçi Hareket Partisi”nin kadrosuna dahil olarak, üç dönem Ceyhan Belediye Başkan’lığına seçilmiştir. 30 Mart 2014 senesinde ise yüzde 33.51 oyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler