Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Kendini Feda Ediyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Kendini Feda Ediyor!

Star Tv ekranlarının gözde dizilerinden Kardeş Çocukları 14. yeni bölümü ile 5 mayıs pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Cemal, Yıldırım’ı öldürmekle tehdit ediyor. Umay, Yıldırım’ı öldürmemesi için Ümran’a Cemal’e kadınlık yapmasını istiyor. Ümran da kimse ölmesin diye Cemal’e gidiyor. Ümran kendini feda ediyor.

Pazar Dizileri 2019

Ümran Kendini Feda Ediyor!

Kardeş Çocukları 14. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ümran, Cemal’e gidiyor ve kızım için diyor. Cemal, Ümran’a işkence yapıyor. Hastanede, Yıldırım Üran’a kim onu bu hale getirdiğini soruyor. Hayal, babası ile Cansel’i yatak odasında yakalıyor. Umay’ın, aslında Ümmü olduğu basına sızdığı için Umay’ın etekleri tutuşuyor.

İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, Yıldım’la görüşüp ona çocuğu, Ümran’ın ısrarı ile aldırdığını söyler ama Yıldırım ona inanmaz. Yıldırım, çocuğunun mezarını sorar. Umay, bocalar onun konuşmasından yalan söylediğini anlayan Yıldırım, kürtaj yapan doktoru araştırmaya başlar.

Volkan, Amerika’da formalite evlilik yaptığı kadının hamile olduğunu öğrenir. Amerika’ya dönmeye karar veren Volkan Reşat’la konuşur. Umay, Cemal’in Yıldırım’ı öldürmemesi için Cemal ile birlikte olmasını ister.

Reşat, Umay’ın artık köşeye sıkıştığını ve boşanma dilekçesini imzalamasını ister. Umay ise elindeki Cansel’le olan kamera kayıtlarını ona gösterir ve ona artık patronun kendisi olduğunu söyler. Umay Cansel’i evden kovdurur. Reşat, Cansel’i kovar ama ona lüks bir daire açar. Reşat’ın biraz sarhoş olması ile Umay’ın aslında Ümmü olduğunu, Yıldırım’la da daha önceden tanıştıklarını Cansel’e ağzından kaçırır.

Ertesi gün Cansel, bir adam tutup Umay’ı takip ettirir. Yıldırım, tekrar Umay ile konuşmak ister. İkisi konuşurken Cansel’in adamı onların fotoğraflarını çeker. Hayal’in doğum günü partisine Levriz, Yıldırım’ı partiye davet eder ama Yıldırım pek isteksiz davranır. Ama son anda fikrini değiştirip geleceğini söyler.

Volkan, Hayal’le Hayat’a birer mektup yazar ve yurt dışına gider. Mektupta evli olduğu ve baba olacağı yazar. Reşat ile Levriz konuşurken magazinde Umay’ın haberleri çıktığını öğrenirler. Televizyonu açtıklarında büyük ihanet başlıklı haberle karşılaşırlar. O sırada da Yıldım ile Umay içeri girer.

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cansel Umay’dan İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler