Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cansel Umay'dan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cansel Umay’dan İntikamını Alıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 13. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yıldırım annesinden öğrendiği gerçekle Umay’a çocuğuna ne yaptığını öğrenmek için buluşuyor. Cansel’le Reşat’ın ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Reşat onu evden kovar. Ancak, ona ev tutar ve yüklü para verir. Umay’ın Ümmü olduğunu öğrenen Cansel adam tutup Umay’ı takip ettirir ve Hayal’in doğum gününde, Umay ile Yıldırım’ın beraber fotoğraflarını basına verir. Cansel Umay’dan intikamını alıyor.

Pazar Dizileri 2019

Cansel Umay’dan İntikamını Alıyor!

Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Umay, Yıldım’la görüşür. Ona çocuğu, Ümran’ın ısrarı ile aldırdığını söyler ama Yıldırım ona inanmaz. Ona çocuğunun mezarının nerede olduğunu sorunca Umay, bocalar konun konuşmasından yalan söylediğini anlayan Yıldırım, annesinin ismini verdiği doktoru araştırmaya başlar.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, evde içip sızmış şekilde bulunur. Amerika’da formalite evlilik yaptığı ve bir günlük beraberlik yaşadığı karısı hamile olduğunu ve çocuğu doğurmaya karar verdiğini söyler. Volkan, önce durumu Yıldırım’a anlatır. Amerika’ya dönmeye karar veren Volkan sonra Reşat’la konuşur. Umay, Cemal’in Yıldırım’ı öldürmemesi için kocası ile bir araya gelmesini ister. Ümran ise Yıldırım’a zarar gelmemesi için Cemal’in yanına gider.

Reşat, Umay’ın artık köşeye sıkıştığını ve boşanma dilekçesini imzalamasını söyler. Ama Umay, elindeki Cansel’le olan kamera kayıtlarını ona gösterir ve ona artık patronun kendisi olduğunu söyler. Umay’ın ilk işi Cansel’i işten kovdurmak olur. Reşat, Cansel’i kovar ama ona lüks bir daire açar ve ona kredi kartı para verir. Reşat’ın biraz sarhoş olması ile Umay’ın aslında Ümmü olduğunu, Yıldırım’la önceden tanıştıklarını Cansel’e anlatır.

Ertesi gün Cansel, bir adam tutup Ümmü’yü yani Umay’ı takip ettirir. Yıldırım, tekrar Umay ile konuşmak ister ve akşam üstü buluşurlar. İkisi konuşurken fotoğraflarını çekip Cansel’e götürür. Hayal’in doğum günü partisi vardır. Levriz, Yıldırım’a yakınlaşmak istediği için Yıldırım’ı partiye davet eder ama Yıldırım pek isteksiz davranır. Ama son anda fikrini değiştirip geleceğini söyler.

Volkan, Hayal’e ve Hayat’a birer mektup yazar ve yurt dışına gider. Mektupta evli olduğu ve baba olacağı yazar. Reşat ile Levriz konuşurken magazinde Umay’ın haberleri çıktığını duyarlar ve televizyonu açtıklarında büyük ihanet başlıklı haberle karşılaşırlar. O sırada da Yıldım ile Umay içeri girer.

Kardeş Çocukları 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Yıldırım’a Kanlı Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler