Ana SayfaDizilerKızım 30. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Öykü ve Candan İçin Kendisini Feda...

İlgili Postlar

Kızım 30. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Öykü ve Candan İçin Kendisini Feda Ediyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kızım 30. yeni bölümü 3 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Ahmet Demir’in evini ateşe verir. Son anda Uğur’un yardımı ile yangından kurtulurlar. Demir, Uğur ve Cemal’in yardımı ile Ahmet’i bulur. Ancak, Ahmet kendisinin değil sevdiklerinin peşine düşmesini söyleyince, dönerler ama evde kimseyi bulamazlar. Kızım 30. bölüm fragmanı geldi. Demir, Öykü ve Candan için kendisini feda ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir, Öykü ve Candan İçin Kendisini Feda Ediyor!

Kızım dizisinin 30. bölüm fragmanında; Demir, Uğur ve Cemal’e kızları bırakacaklarını ama ona karşılık kendisini istediklerini söyler. Ugur ve Cemal itiraz ederler. Ama Demir, Öykü’ye bir video hazırlayıp ona veda eder. Murat, Demir’in önüne çıkıp Candan’a bir şey olursa ona dünyayı dar edeceğini söylüyor. Demir kızını ve candan’ı kurtarabilecek mi?

İşte Kızım 30. bölüm fragmanı..

KIZIM 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, Demir’in evini ateşe verir. Yangından sonra, Demir eve girip hiç bir eşyanın kullanılmayacak halde olduğunu görünce çok üzülür. Uğur, onları evine getirir. Demir, evini yakanın Ahmet olduğunu öğrenir. Cemal, devreye girerek Ahmet’in pis işlerini yakalamak için bir plan yapar.

Ahmet’in yaptığı işi öğrenip suç üstü yapmayı düşünen üçlü Ahmet’i takibe alırlar. Öykü’yü mutlu etmek için, Demir, Uğur ve Cemal onu üçü birlikte okula bırakırlar. Öykü bu durumdan çok memnun olur her zaman kendisini üçünün okula bırakmasının havalı olacağını söyler.

Demir, sinirle Candan’ın kalbini kıracak kelimeler sarf eder. Candan sabah erkenden kalkıp üzülerek evi terk eder. Cemal, Öykü’ye yeni çanta alır ve onu çok mutlu eder. Candan, Öykü’ye bir süreliğine başka yerde kalacağını söyler.

Candan, Demir ile konuşur ve aralarındaki formalite evliliği Öykü’ye anlatmasını ister. Demir, onu kelimeleri ile çok üzdüğünün ve ona çok büyük haksızlık ettiğinin farkına varır ve gönlünü almaya karar verir. Candan’ı telefonla arar ancak cevap vermez. En sonunda ona çiçek alıp gönlünü almaya karar verir. Tam elinde çiçeklerle Candan’ın kliniğinin önüne geldiğinde, onu Murat’ın arabasına binerken görür.

Demir, Uğur ve Cemal’in yardımı ile Ahmet’i bulunuyor. Ahmet, Demir’e kendisinin peşine düşeceğine sevdiklerinin peşine düşmesini söylüyor. Eve gittiklerinde kimseyi bulamıyorlar.

 Kızım 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Candan’ın Gönlünü Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler