Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir Züleyha'yı Aldatıyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir Züleyha’yı Aldatıyor Mu?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2019 yılının en çok izlenen dizilerinden olmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde, Demir fabrika arazisinde gördüğü Yılmaz’ın Cengaver’in yüzde elli hissesini alarak fabrikaya ortak olduğunu öğrenmenin şokunu yaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Demir Züleyha’yı aldatıyor mu?

Perşembe Dizileri 2019

Demir Züleyha’yı Aldatıyor Mu?

Dizinin yeni bölüm fragmanında; Fekeli, Yılmaz’a ya mutlu olmayı tercih etmesini, ya da eline silah alıp vurulup veya vurmayı tercih edeceği konusunda nasihat veriyor. Demir, Züleyha’ya Yılmaz onu gerçekten sevseydi gözlerinin içine bakıp onu asla bırakamayacağını söylüyor. Demir ise uyandığında yatağında Seher’i buluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1122564888398843904

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar hanım tüm geceyi Fekeli ile birlikte geçiriyor. Fekeli, Hünkar’ı arayıp sağ sağlım eve ulaşıp ulaşmadığını sorarken, paralelden Züleyha onları dinliyor.

Züleyha, Demir’e çocuğuna ne zaman kavuşacağını sorduğunda Yılmaz’ı unuttuğunu ispatladığı zaman kavuşacağını söylüyor. Züleyha ile Demir sinemaya gidiyorlar. Orada Müjgan’la Yılmaz’ı gören Züleyha’nın suratı değişiyor. Demir, Adnan’ın bulunduğu eve Züleyha’yı götürüyor. Orada, Adnan’ın kendi oğlumu yoksa Yılmaz’ın mı olduğunu soruyor. Züleyha bir cevap veremiyor. Demir, Adnan’ın kimin oğlu olduğunun fark etmediğini onu ölümü göze alacak kadar sevdiğini söyler.

https://twitter.com/i/status/1121495961212157953

Hünkar, hanım yine Fekeli ile buluşur. Gaffur, Seher’le görüştükten sonra Hünkar hanımın balkondan Fekeli’ye el salladığını görür. Müjgan Züleyha’nın arabasını şehir kulübünün önünde görür ve içeri girip onunla konuşur. Ona Yılmaz’ı hala sevip sevmediğini sorar. Züleyha, Demir’e aşık olduktan sonra onu unuttuğunu söyler.

Yılmaz, Cengaver’den Fekeli’yi vurmaya çalışanın Hüseyin olduğunu, onu azmettirenin de Demir olduğunu öğrenince Demir’le hesaplaşmaya gider. Ama Müjgan onu engelleyip eğer Demir’le hesaplaşmaya giderse kendisini unutmasını söyler. O sırada Fekeli’nin kalp krizi geçirdiği haberi gelir.

Konağa Hünkar hanımın yeğeni Ercüment gelir. Demir ona yeni fabrikasının arsasını göstermek için gittiğinde. Bir kaç kişi görür ve onlara oranın özel mülk olduğunu söyler. Adamlar açılınca Yılmaz’ı gören Demir, onun ne işi olduğunu sorar. Yılmaz ise bu arsanın kendisinin olduğunu söyler. Cengaver’den fabrikanın yüzde elli hissesini satın aldığını öğrenen Demir donar kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mİ? Yılmaz’dan Demir’e Ters Köşe!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler