Ana SayfaÜnlülerHalil Söyletmez Evlendi

İlgili Postlar

Halil Söyletmez Evlendi

Youtube, Snapchat, Instagram ve Vine videoları ile popülerlik kazanan daha sonra oyunculuğa adım atan ve albüm çıkartan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez evlendi.

Halil Söyletmez Dünya Evine Girdi

Bu akşam Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kalabalık bir katılımcı kitlesine sahip bir nikah organizasyonu ile dünya evine giren Halil Söyletmez’i sevenleri yalnız bırakmadı. Pek çok fenomenin de yer aldığı nikahta Halil Söyletmez Şeyma Eke çiftinin nikah şahitleri arasında Czn Burak olarak bildiğimiz Hatay lezzetlerini İstanbul’daki şubesinde sunan Burak Özdemir de yer aldı.

Halil Söyletmez Eşi Kim?

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez 4 yılı aşkın bir süredir birliktelikleri olan yazar Şeyma Eke ile dünya evine girdi. Halil Söyletmez’in eşi Şeyma Eke kişisel gelişim kitaplarıyla ön plana çıkmış olan genç kuşağın başarılı yazarlarında Şeyma Eke.

Şeyma Eke Kimdir?

Hem Aşkta Hem İşte Kazandı

Yaptığı işlerin altından kalkmayı başaran ve el attığı her projede başarı yakalayan Halil Söyletmez evlendi. Sosyal medyada ünlendikten sonra Cumali Ceber film serisi ile karşımızda olan ve daha sonra Çocuklar Duymasın kadrosuna geçen Halil Söyletmez yakın zamanda dijital işlerin dışına çıkıp ticarete adım atmıştı. Nisan ayı içerisinde Beşiktaş’ta son dönemin popüler ürünlerinde lokma zincirlerinde Lokmacho’nun bir şubesini açarak esnaflığa adım attı.

Hem yüksek ivmeyle başlayan hem de evlilik ile biten Nisan 2019 Halil Söyletmez’in hayatında en unutulmayacak dönemlerden bir tanesi oldu.

Halil Söyletmez Balayı İçin Nereye Gidecek?

Yeni evli çiftler hem dükkan açılışı hem evlilik hazırlıkları hem de evlilik ile tamamladıkları yoğun nisan ayı sonrasında 10 günlük bir tatil yapmayı tercih ettiler. Geçirdikleri yoğun tempo sonrasında Halil Söyletmez balayı için eşiyle birlikte Amerika’ya New York City’ye gidecek.

magazinhaberleri.com olarak hazır bulunduğumuz nikahta mutlu günlerine şahitlik ettiğimiz yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler