Ana SayfaKimdirHalil Söyletmez Kimdir?

İlgili Postlar

Halil Söyletmez Kimdir?

Halil Söyletmez kimdir? Youtube, Snapchat, Instagram ve Vine videoları ile popülerlik kazanan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez kimdir? Vine uygulamasını ülkemizde ilk kullanan kişilerden birisi olan Halil Söyletmez kimdir? Halil Söyletmez Nereli? Halil Söyletmez Kaç Yaşında?

Halil Söyletmez Evlendi

Halil Söyletmez Nereli? Halil Söyletmez Kaç Yaşında? Halil Söyletmez Hangi Burç?

Aslen Adanalı olan Halil Söyletmez, Adana’da dünyaya gelmiştir. Lise mezunudur. Üniversiteyi bitirmeyi hiç düşünmeyerek liseden sonra iş hayatına adım atmıştır. 1.63 cm boyundadır. 19 Mart doğumlu olan Halil Söyletmez balık burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Halil Söyletmez Sevgilisi de çok merak ediliyor

Halil Söyletmez sevgilisi daha doğrusu nişanlısı Şeyma Eke ile 28 Nisan 2019’da evlendi.

Halil Söyletmez Kimdir?

Halil Söyletmez’in popülerlik serüveni, ilk kez 2013 yılında, henüz yurt dışında kullanılmakta olan Vine uygulamasını denemesiyle başlamıştır. Kullanıcılarına 6 saniyelik kısa videolar paylaşma imkanı sağlayan Vine uygulamasıyla çektiği amatör videolarında, “Kolpaçino” filminden aldığı replik olan “Hıamına!” tepkisi ve kameraya vurmalarıyla dikkat çekmiştir. Tanınmaya başlayınca; snapchat, twitter ve instagram paylaşımlarıyla yoluna devam etmiştir. Sonrasında, açtığı Youtube kanalı ile kariyerini yükseltmiş ve Halil Söyletmez adına Facebook üzerinde birçok fan sayfası açılmıştır. 1 milyondan fazla takipçisi olan yetenekli vine fenomeni; bir dönem, ünlü isim ve markalara sosyal medya uzmanı olarak hizmet vermiştir. Açtığı bir younow yayınında, 6000 TL bağış toplayarak rekor kırmıştır.

Yaptığı röportajlarda; popülerlik kazanma ve fenomen olma amacı olmadığını ifade eden Söyletmez; içinden geçen anlık tepkilerini, samimi bir şekilde dışa vurmasıyla, başarısının oluştuğunu dile getiriyor.

Halil Söyletmez Kimdir?

Halil Söyletmez’in TV ve Sinema Çalışmaları

Halil Söyletmez, Beyaz Show programında 1 sezon Vine köşesi yapmıştır. Bu yıl, sinema filmi oyunculuğunu da deneyimleyen Söyletmez, “Cumali Ceber” adlı tiplemesini beyaz perdeye aktarmıştır. 4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona giren “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” adlı sinema filmiyle; bu yaz sezonu, ilk üç günde 100 binin üzerinde izleyici alarak büyük bir başarı elde etti. Bu, yüksek izlenme oranı, fenomeni zirveye taşıyınca “Cumali Ceber 2” filmi için hazırlıkları tamamladı ve 8 Haziran 2018’de vizyona girdi. 2019 yılı başlarında Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda yer almıştır. Bir çok filmden ve program yapımından teklifler de alan ünlü fenomen, gelen teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyor.

Halil Söyletmez Albümleri

 

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler