Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHalil Söyletmez Yeni Şarkısıyla Duygularımıza Tercüman Oldu: Para Lazım

İlgili Postlar

Halil Söyletmez Yeni Şarkısıyla Duygularımıza Tercüman Oldu: Para Lazım

Youtube, Vine , Instagram ve Snapchat de çektiği videoları ile popülerlik kazanarak sosyal medyanın fenomeni haline gelen Halil Söyletmez, yakın zamanda Çocuklar Duymasın kadrosuna da katılmıştı. yepyeni şarkısı bugün Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Halil Söyletmez Para Lazım diyor. Detaylar Haberimizde..

Halil Söyletmez Para Lazım Diyor!

Önce Youtube sonra Vine ile tanınırlığını arttıran  ve yaptığı her işte ön plana çıkmayı başaran internet fenomeni Halil Söyletmez’in yeni şarkısı Para Lazım, Youtube’da daha ilk günde 60,000 kişi tarafından dinlendi. Fenomen olmasının ardından oyunculukta da başarısını gösteren Halil Söyletmez müzikte de iddialı olduğunu ortaya koydu.

Halil Söyletmez Kimdir?

İşte Halil Söyletmez’in Yeni Şarkısı Para Lazım;

On Parmağında On Marifer Var!

Bir dönem sosyal medya uzmanı olarak da pek çok marka ve ünlüyle çalışan ünlü fenomen Halil Söyletmez  bir çok filmden ve program yapımından gelen teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyor.

2019’un Halil Söyletmez’e iyi geldiğini söylersek yanlış olmaz. Yakın zamanda Çocuklar Duymasın kadrosunda yer almaya başlayan Halil Söyletmez Para Lazım şarkısıyla da hızlı bir giriş yaptı. Yakın zamanda da nişanlısı ile evleneceği de konuşuluyor, şimdiden mutluluklar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler