Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'yı Yıkan Ölüm!

İlgili Postlar

Hazal Kaya’yı Yıkan Ölüm!

Güzel oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyada yaptığı ölüm paylaşımı ile herkesi derinden etkiledi. Hazal Kaya, kanser tedavisi gören annesi ve vefat haberini aldığı hocası ile fotoğrafını paylaşıp, duygusal bir mesaj yayınladı. Hazal Kaya’nın yazısı herkesi derinden etkiledi.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya’yı Yıkan Ölüm!

Beren Saat Hazal Kaya’nın Düğününe Neden Katılmadı?

Kanser tedavisi gören annesi ve hocası ile fotoğraf paylaşan Hazal Kaya, vefat haberini ” Aslında bugün buraya kadın, kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği nedir, neden öğrenmesi hazmetmesi bu kadar zor meselelerdir filan gibi serzenişli bir mücadele yazısı yazacaktım ancak dün, tanıdığım en güçlü idealist kadın figürlerinden birini, Prof. Selhan Endres’i toprağa verdik.” şeklinde duyurdu.

Hazal Kaya Hamile mi?

Hocasından öğrendiklerini anlatan, kendisine minnettar olduğunun altını çizen güzel oyuncu, “Dünden beri ondan ne kadar çok şey öğrendiğimi düşünüp duruyorum. Yaptığımız okumalar,önerdiği ve her seferinde o ince zevkiyle, gerçek bir öğreten zekasıyla her seferinde bayılacağımı öngörerek önerdiği romanlar, öyküler, hatta makaleler, birlikte gittiğimiz bütün konserler, öğrencilerinden öğreneceği her şeye duyduğu heyecan, karşısındakini dinlemeye olan sevgisi, bitmek bilmeyen merakı ve hayata, yaşamaya duyduğu bağlılık.” sözleriyle herkesi derinden etkiledi. Hazal Kaya’nın bu paylaşımının altına sevenleri baş sağlığı diledi.

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

Hazal Kaya'yı Yıkan Ölüm!
Hazal Kaya’yı Yıkan Ölüm!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler