teensexonline.com
Ana SayfaKimdirAref Ghafouri kimdir?

İlgili Postlar

Aref Ghafouri kimdir?

Aref Ghafouri kimdir? Beslediği kobra yılanı tarafından sokulan ve şu an Mısır’da panzehiri tedavisi gören Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafourin aslen nereli? Nereli ve ne zaman dünyaya geldi, ne iş yapıyor, nasıl tanındı? Aref Ghafouri hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Aref Ghafouri kimdir? Aslen nerelidir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Aref Ghafouri, 11 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. İsminin Farsça telaffuzu Arif Gafuri’dir. Aref Ghafouri, İran Azerisi asıllı, aynı zamanda Türk vatandaşıdır. Türkiye’ye eğitim için gelmişti. Sonrasında Türk vatandaşı oldu.

Aref Ghafouri’nin burcu nedir?

Aref Ghafouri, 11 Aralık günü dünyaya geldiğinden dolayı Yay burcudur.

Aref Ghafouri ne iş yapıyor? Nasıl ünlü oldu?

Aref Ghafouri, illüzyonisttir. İllüzyona karşı olan ilgisi ve yeteneği henüz 11 yaşındayken ortaya çıktı. O yaştan beri hala daha illüzyonla ilgilenmektedir. Türkiye’de, 2011 yılında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yetenek yarışmasına katılarak ismini duyurdu. Yarışmada sergilediği gösterileri ve yeteneği ile büyük bir üne sahip oldu.

Aref Ghafouri,2011 Merlin Ödülleri’nde “Dünyadaki En Ekstrem Sihirbazı” ödülünü kazandı.

Ülkemizde tanınmasını sağlayan yetenek yarışmasının ardından şovlarına devam ediyor.

Aref Ghafouri’yi yılan soktu

Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, 2018 Temmuz ayında beslediği ve gösterilerinde kullandığı bir kobra yılanı tarafından sokuldu. Olayın ardından hemen Mısır’a götürüldü ve panzehiri tedavisine başlandı. Aref Ghafouri, olayın ardından günlerde gündemin en çok konuşulan ismi haline geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler