Ana SayfaKimdirDuygu Su Gülpınar kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Su Gülpınar kimdir?

Duygu Su Gülpınar kimdir? Uzun süre Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla gündemde olan Duygu Su Gülpınar kimdir? Duygu Su Gülpınar nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Ne iş yapıyor? Aslen nereli? Hangi burç? Duygu Su Gülpınar hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Duygu Su Gülpınar kimdir? Aslen nereli? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Duygu Su Gülpınar, 21 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmirlidir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur.

Duygu Su Gülpınar’ın burcu ne?

21 Haziran 1993 tarihinde dünyaya gelen Duygu Su Gülpınar, İkizler burcudur.

Duygu Su Gülpınar ne iş yapıyor?

Duygu Su Gülpınar, balerin ve plates uzmanıdır. Uzun süre, aşk yaşadığı Ali Ağaoğlu’nun sahibi olduğu İstanbul Bahçelievler’de bulunan Ağaoğlu My Club Fitness & Life Centers’i işletti.

Duygu Su Gülpınar, uzun süre ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile aşk yaşamıştı. Ali Ağaoğlu ile aralarında 38 yaş fark bulunmasına rağmen aşk yaşadığı için uzun süre eleştirilmişti.- Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu ile 2018 yılının Temmuz ayında ayrıldı. Ardından da yeni bir aşka yelken açtı. Duygu Su Gülpınar’ın yeni sevgilisi, Bigutay isimli bir erkek.

Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu ile ayrılığının ardından sosyal medyada merak edilen sorulara şu yanıtları vermişti: Diş dolgusu estetik sayılıyorsa iki dişimde var. Hikayelerdeki araba ve artık göreceğiniz her şey Bigutay ile ikimizin. Hayatımdaki en değerli 3 kişi kuzenim Merve, kız kardeşim Jülide ve Bigutay… Aldıklarımı iade ettim, kolumdaki bilekliği ben aldım! Okulumu okurken stajyer antrenörlük yapıyordum. Daha sonra PT olana kadar devam ettim. İzmir’de birçok spor salonu açtık. Güzel işler yaptım. Her şeyi geride bıraktım. 3 yıl önce de bir hayatım vardı. Yeni doğmadım! Küçük bir kızken hep balerin olmak isterdim… Oldum. Balerin olup Royal’de dans etmek istedim… Olmadı. İnsanlara yardım edebilecek güce sahip olmayı istedim… Oldu. Ailemle hep mutlu yaşamak istedim… Olmadı. Hep bir köpeğim olsun isterdim… Oldu. Şu sıralar da, hep böyle kalmak istiyorum. Umarım olur. Beni yoktan var etmedi kimse. Ben vardım! Yüksekten uçmadım ben, çakılmamı beklemeyin!

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler