Ana SayfaKimdirCZN Burak Kimdir?

İlgili Postlar

CZN Burak Kimdir?

Czn Burak kimdir? İnternette, özellikle paylaştığı “yemek” videoları ile kendine hayran bırakan Burak Özdemir, Aksaray, Taksim ve Etiler’de şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası lokantalarının işletmesini üstleniyordu, şimdilerde Etiler’deki şubenin adı da CZN Burak oldu. Peki Burak Özdemir  sosyal medya fenomeni Czn Burak kimdir? Czn Burak Aslen Nerelidir? Czn Burak Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

CznBurak Kimdir? Czn Burak Kimdir? Cznburak Kaç Yaşında? Czn Burak Nereli? Czn BurakHangi Burç?

Burak Özdemir 24 Mart 1994 yılında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde doğmuştur. Burak Özdemir Aslen Hataylıdır. Burak Özdemir, Koç Burcudur.

Burak Özdemir Kimdir?

Burak Özdemir Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin Açık Öğretim Fakültesinde 2. sınıf İşletme bölümünde eğitimine devam ediyor. Küçük yaşlarda lokanta işleriyle ilgilenen Burak Özdemir’in lokanta kültürü, aileden geliyor. Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işleten Burak Özdemir ailesi, dede mesleği olarak 2009’da İstanbul Aksaray’da bir lokanta açmaya karar verdiler. 16 yaşında Aksaray’daki lokantada çalışmaya başlayan Burak Özdemir, işlerin büyümesinin ardından Taksim’de bulunan ikinci şube de hizmete girdi. Gelen müşterilerin memnuniyeti ve müşteri sayısındaki hızlı artışı ile Hatay Medeniyetler Sofrası’na üçüncü zincirine ulaştı. Etiler’de bulunan üçüncü şube ile Hatay Medeniyetler Sofrası, tüm şubeleri ile ünlü mekanlar arasına girdi.

Şu anda 4 şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası, daha da şube açacak gibi gözüküyor. Czn Burak, yani Burak Özdemir de lokantanın en önemli çalışanlarından biri. Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası’nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı…

Czn Burak,  Instagram’daki hesabını 900 bine yakın kişi takip ediyor. Burak Özdemir, buradan da video paylaşımına devam ediyor. Henüz 24 yaşında olan ve genç yaşında büyük işler başaran Czn Burak (Burak Özdemir) attığı videoların sonuna da kendi imzasını taşıyan işaretini koymayı ihmal etmiyor.

Pek çok ünlüyü ağırlayan ve binlerce yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Hatay Medeniyetler Sofrası’nın en önemli ismi haline gelen Burak Özdemir, lokantanın ününü ülke sınırlarının ötesine taşımayı başardı. Bunu, sosyal medyada paylaştığı videoların altına yapılan yabancı kişilerin attığı yorumlarda da görebiliyoruz. Genç yaşına rağmen son dönemin en çok konuşulan işletmecileri arasında yerini almayı başardı.

1 Yorum

  1. Helal olsun Kardeşim,
    Allah yolunu aydın, başarılarını daim etsin İnşallah . Senin gibi genç Kardeşlerimize ihtiyacı var Memleketin.
    Pes etmeden, yoluna devam et, sonsuz başarılar diliyor, Allah’a emanet ol. Saygılarımla. Hoşça ve sağlıcakla kal.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler