Ana SayfaDizilerSurvivor 13. Haftada Adaya Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Survivor 13. Haftada Adaya Kim Veda Etti?

Survivor 2019 13. haftada Türk ve Yunan yarışmacılar mücadelelerine devam ediyor. Siyah ve Beyaz takımdan her hafta bir yarışmacı ayrılıyor. Git gide yarışmacı sayıları azalan takımlar ve ada koşulları yarışmacılara zorluyor. Bu hafta iki dokunulmazlığı da Beyaz takım almıştı. Dün akşam yapılan SMS oyları sonucunda Yunan yarışmacılardan biri adaya veda etti. Survivor 13. haftada adaya kim veda etti?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 13. Haftada Adaya Kim Veda Etti?

Survivor’da haftanın elenen ismi belli oldu. Bu yılki Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinde yarışmacıların performanslarından çok yaptıkları tartışmalar gündem oluyor. Tartışmalara her hafta bir yenisi ekleniyor. Eleme potasına düşen adaylar, Elpida ve Spyros idi. Yunanistan halkının yaptığı SMS oyları ile elenerek adaya veda eden yarışmacı Elpida oldu.

SURVİVOR 13. HAFTA ADAYA VEDAN EDEN ELPİDA OLDU!

Survivor 13. Haftada Adaya Kim Veda Etti

Sakis ada konseyinde elenen ismi açıklamadan önce, konseyde Siyah takımdan bir Yunan yarışmacının eleneceği belli olduktan sonra Siyah takımın seyrinin değişeceğini Elpida elenirse üç kız yarışmacı kalacaklarını belirtti.

Ada konseyinde söz alan Hikmet, takımlarına sürekli dışarıdan müdahale olduğunu, eğer Elpida giderse ve dokunulmazlığı kaybettikleri taktirde, kendisi ile birlikte üç erkek yarışmacının potada olabileceğini söyledi.

Atakan ise, dokunulmazlığı kaybettikleri zaman Emre potada olacağını söylediklerini, buna takımın karar vereceğini ve gerekirse kendisi Yusuf ya da Emre girer buna halkın karar vereceğini söyledi.

SAKİS ELPİDA İLE SPYROS’A SÖZ VERDİ!

Elpida, bu anın bu kadar çok zor olacağını düşünmediğini, dışarıda çok az arkadaşının olduğunu, adada çok güzel arkadaşlıklar edindiğini ve kalmak istediğini söyledi.

Spyros ise, bu konumda olmanın artık kendisi için garip bir durum olmadığını, şimdiki takımında güzel zaman geçirdiğini ve kalırsa da giderse de acı bir şey olacağını söyledi.

Yunanistan halkının belirlediği SMS oyları açıklandı ve Survivor 13. hafta adaya veda ederek giden yarışmacı Elpida oldu. Elpida, ismini duyduğu an büyük bir üzüntü içerisine girdi ve arkadaşları ile veda ederek adayı terk etti. Elpida, birleşme partisinde söylediği şarkı ile birinci olmaya hak kazanmıştı.

Survivor 13. Hafta Eleme Potasına Düşen Adaylar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler