Ana SayfaÜnlülerKibariye Dün Akşam Kızını Evlendirdi!

İlgili Postlar

Kibariye Dün Akşam Kızını Evlendirdi!

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık dün akşam Ataköy Marina’da düzenlenen bir düğün ile dünya evine girdi. Kibariye dün akşam kızını evlendirdi. Sade bir düğünle evlenen çiftin düğününe aileler ve yakın dostları katıldı. Düğüne sanat camiasından az kişinin katıldığı gözlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde..

Kibariye kimdir?

Kibariye Dün Akşam Kızını Evlendirdi!

Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık’ın 2015 yılında rızası olmadan ilişkiye girdiği kişi ile karakolluk olmuştu. Aile ve Sosyal Politikalar devreye girmişti. Aynı kişi ile dün akşam kızını evlendiren Kibari’ye düğüne fazla kişiyi çağırmayarak aile arasında kutlamayı tercih etti.

Önce karakolluk oldular sonra evlendiler!

Kibariye’nin kızı sosyal medyada tanıştığı Burak isimli gençle 14 yaşında iken zorla cinsel ilişkiye girmişti. Bu olayı duyan aile çılgına dönerek karakolluk olmuşlardı. O dönemde Birgül Küçükbalçık reşit olmadığı için devreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı girmişti. Kibariye’nin kızı 18 yaşını doldurduktan sonra iki aile bir araya gelerek uzlaşmış, 2018 yılının ekim ayında gençlere nişan yüzüklerini takmışlardı.

Kibariye’nin kızı Birgül, karakolluk olduğu gençle nişanlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler