Ana SayfaÜnlülerKibariye'nin kızı Birgül, karakolluk olduğu gençle nişanlandı!

İlgili Postlar

Kibariye’nin kızı Birgül, karakolluk olduğu gençle nişanlandı!

Kibariye’nin kızı Birgül, karakolluk olduğu gençle nişanlandı! Ünlü şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın kızları Birgül, geçtiğimiz dönemlerde karakolluk olduğu gençle nişan yüzüklerini taktı. Kibariye, bir dönem medyada çalkalanan olayın ardından, kızını nişanladı. Detaylar haberimizde…

Eşi ile Görüntülenen Kibariye’den Şok Sözler

Karakolluk olmuşlardı

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın kızları Birgül, geçtiğimiz yıllarda sosyal medya üzerinden tanıştığı bir genç ile karakolluk olmuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bile devreye girdiği olayın ardından nişan yüzükleri takıldı.

Kibariye kimdir?

Kibariye’nin kızı Birgül nişanlandı

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, kızları Birgül’ün 18 yaşına girmesi ile birlikte “Ben evlenmek istiyorum” demesi ile karşı karşıya kaldı. Ancak, ellerinden bir şey gelmedi. Kibariye ve eşi, kızları Birgül ile karakolluk oldukları genç ile nişanladı. Nişan töreninin geçtiğimiz günlerde gerçekleştiği iddia edildi.

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sanatçısı Kibariye’nin, geçtiğimiz aylarda kendisinden 20 yaş küçük eşinin kendisini aldattığı için boşanacakları iddia edilmişti. Bodrum’da tatil yapan ünlü sanatçı; geçtiğimiz ay kendisini görüntüleyen muhabirlerin soruları üzerine, “Aldatıldığıma dair bazı şeyler kulağıma geldi. Ama ben inanmıyorum. Çünkü gözümle görmedim. Yakalasaydım, amenna. Ya da siz bir kadınla çekseydiniz, kabul. Bilmem neler için yuvamı yıkmam. Yalnız ciddi bir ilişki varsa ayrılırım. Romanca şöyle bir laf vardır; ‘Kofti bir durum yok’. Kısacası her şey yolunda.” demişti. Kibariye, uzun süre bu konu ile gündemdeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler