Ana SayfaÜnlülerEşi ile Görüntülenen Kibariye'den Şok Sözler

İlgili Postlar

Eşi ile Görüntülenen Kibariye’den Şok Sözler

Eşi ile görüntülen Kibariye’den şok sözler! Ünlü şarkıcı Kibariye, nerede görüntülendi? Hakkında çıkan boşanma haberlerini daha önce yalanlayan Kibariye, bu sefer neler söyledi? Ünlü sanatçının eşi Ali Küçükbalçık, aldatma iddiaları ile ilgili neler söyledi? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar…

Kibariye Sonunda İsyan Etti! Eşinden Boşanıyor mu?

Bilmem Neler İçin Yuvamı Yıkmam

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sanatçısı Kibariye’nin, geçtiğimiz aylarda kendisinden 20 yaş küçük eşinin kendisini aldattığı için boşanacakları iddia edilmişti. Bodrum’da tatil yapan ünlü sanatçı; geçtiğimiz ay kendisini görüntüleyen muhabirlerin soruları üzerine, “Aldatıldığıma dair bazı şeyler kulağıma geldi. Ama ben inanmıyorum. Çünkü gözümle görmedim. Yakalasaydım, amenna. Ya da siz bir kadınla çekseydiniz, kabul. Bilmem neler için yuvamı yıkmam. Yalnız ciddi bir ilişki varsa ayrılırım. Romanca şöyle bir laf vardır; ‘Kofti bir durum yok’. Kısacası her şey yolunda.” demişti.

Kibariye Annesinin Göbek Atma Haberleri ile İlgili Konuştu

Bana Artık İhanet Filan Sormayın

Bodrum tatiline devam eden Kibariye, önceki gün eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte magazin muhabirleri tarafından görüntülendi.Kendisinden 20 yaş küçük eşinin ihanet ve haciz haberiyle zor günler geçiren Kibariye; muhabirlerin aldatma ile ilgili sorularını duyunca sinirlenerek “Artık konserlerime odaklandım. Faso fiso işleri geride bıraktım, bana ihanet filan sormayın” dedi.

Kiraladıkları otomobil ile Bodrum’u gezen Kibariye’nin eşi ali Küçükbalçık ise aldatma sorularına sadece eşine ihanet etmediğini söylemekle yetindi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler