Ana SayfaÜnlülerKibariye Sonunda İsyan Etti! Eşinden Boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Kibariye Sonunda İsyan Etti! Eşinden Boşanıyor mu?

Arabesk müziğin güçlü sesi Kibariye, sonunda isyan etti! Ünlü sanatçı eşinden boşanıyor mu? Annesinin göbek attığı video ile ilgili neler söyledi? İşte haberimizin bütün detayları…

Kibariye’nin boşanacağını duyan annesi, sokak ortasında göbek attı!

Ali Küçükbalçık ile Geldi

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sanatçısı Kibariye, önceki akşam Kırşehir’de konser verdi. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ikinci gün sahneye çıkan ünlü sanatçı, konser alanına boşanacağı iddia edilen eşi Ali Küçükbalçık ile geldi.

Ali Küçükbalçık’ın eşlik etmesiyle sahneye çıkan Kibariye, eşiyle boşanacakları iddialarını yalanladı. Kendisini izlemeye gelen seyirciler ile dertleşen ünlü sanatçı; annesi Makbule Tokmak’ın kendisinin boşanmasını istediği haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Benden Duymadan Hiçbir Şeye İnanmayın

Hakkında çıkan haberlerden hoşnutsuzluğunu ifade eden Kibariye, “Sizlerle azıcık konuşmak, içimi dökmek istiyorum. Ağzımdan duymadığınız, gazetelerde okuduğunuz haberlere inanmayın..
Annem sekiz kardeşi büyüttü. Beni annem çok garibanlıkla büyüttü. Fakirlikle büyüdüm. Sesimin sayesinde para kazandım. Olur olmaz laf söylenmez annelere. Anneleri üzmemek lazım. Benim annem çok iyidir. Çok delikanlı, mert kadındır. Beni fakirlikle büyüttü, ama dürüst yetiştirdi. Anneme minnettarım. Annemin hakkında laf olsun istemem, ona laf etmem. Çok üzülürüm. Burada söyleyeyim, içim rahat etsin. Çünkü duyuyorum, üzülüyorum. Anneler evlatları ayrıldıkları zaman çok üzülür, ağlar, göbek atmazlar.
Bir kere benim bir ayrılık davam yok. Benim bir kızım var, kocaman ailem var. Evliyim, yuvamda da mutluyum. Kim ne diyecek? Mutluyum, kızımla ve ailemle haysiyetli, şerefli bir şekilde yaşıyorum. Çok şükür olsun, hamdüsenalar olsun 50 senedir de sahnedeyim. Herkes kendini bir toparlasın, terbiyesini takınsın, haddini bilsin… Bilmeyenlere de bildiririz. Tamam mı canım? Annemin ellerinden öpüyorum. Beni çok iyi yetiştirdiği için annemi çok seviyorum. Annem, doğum gününde göbek attı. Tamam mı kardeşler? Bunu bilin, kafanıza yerleştirin. Herkesin lafına inanmayın. Bana inanabilirsiniz ama. I love you. Thank yo.” diyerek büyük alkış topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler